Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +273
Pięć głównych, konkretnych powodów, dla których warto mieszkać w Polsce a nie w innym kraju i nawet nie próbujcie tego podważać.
Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-11 121046
Pobierz
MonazoPL +108
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz

W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191
Buty Adizero Evo sl
Przed startem mieszanka SIS go energy+ bcaa Gold Standart i 500mg L-karatyny.
W czasie biegu woda na stacjach i dwa żele beta fuel 8km i go energy z kofeina 15km. Oba od SiS.
Udało mi się cały bieg zrobić na plecach mocniejszego zawodnika co miało duży wpływ na wynik.
Niestety będzie pożegnanie z paznokciem. Nie ułatwi to startu za tydzień w maratonie.
Dzięki za wasze relacje. To duża dawka motywacji. Bieg dedykuje @enron i mojej żonie ale bardziej enron
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem #maraton
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000089591
PobierzMega wynik, sam biegam i ostatnio otarłem się o 1:50 i byłem mega szczęśliwy. Na maraton nie czuje że bym się porwał
@Simpleco: Czy chodzi o funkcję Symulator wyścigu?
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wolno takich rzeczy pisać i nie pokazać.
Prowadzi Cię ktoś?