Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +163

źródło: temp_file7695248311974440636
Pobierz
Duda Dudą, ale przypominam, że od trzech lat nieuchwytny jest Kamil Żyła, górnik, który zadźgał nożem dziennikarza TVN bzykającego mu żonę. Facet wsiadł w auto i tyle go widzieli. W sumie jak się wywali telefon, kartę, nie będzie latać samolotem, nie będzie zbyt towarzyskim, by zwracać na siebie uwagę, to można latami się gdzieś kitrać i nikt nie będzie wiedział.
#kamilzyla #tvn #limanowa #zbrodnia
#kamilzyla #tvn #limanowa #zbrodnia
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191
Buty Adizero Evo sl
Przed startem mieszanka SIS go energy+ bcaa Gold Standart i 500mg L-karatyny.
W czasie biegu woda na stacjach i dwa żele beta fuel 8km i go energy z kofeina 15km. Oba od SiS.
Udało mi się cały bieg zrobić na plecach mocniejszego zawodnika co miało duży wpływ na wynik.
Niestety będzie pożegnanie z paznokciem. Nie ułatwi to startu za tydzień w maratonie.
Dzięki za wasze relacje. To duża dawka motywacji. Bieg dedykuje @enron i mojej żonie ale bardziej enron
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem #maraton
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000089591
PobierzMega wynik, sam biegam i ostatnio otarłem się o 1:50 i byłem mega szczęśliwy. Na maraton nie czuje że bym się porwał
@Simpleco: Czy chodzi o funkcję Symulator wyścigu?
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wolno takich rzeczy pisać i nie pokazać.
Prowadzi Cię ktoś?