Wpis z mikrobloga

Ciekawostka. Niedawno Stanowski razem z Cymcykiem stworzyli portfel z kilkunastu spółek. Po 2 tygodnia pochwalił się zwrotami na X w tym porfelu, gdzie najlepszy zwrot dawała spółka UiPath, bo aż 42%. Aktualnie jest na tej pozycji stratny około -3%.
#gielda
bar125 - Ciekawostka. Niedawno Stanowski razem z Cymcykiem stworzyli portfel z kilkun...

źródło: image

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bar125 ogólnie to niech każdy robi z hajsem co chce. Ale przy takich zarobkach jak ma stano, to serio bym się 5x zastanowił, czy chce robić se pod górkę ze stock pickingiem (albo dawać hajs cymcykowi, za aktywny fund) czy jednak all in w 5 etfow i nara, niech się dzieje
  • Odpowiedz
@Tommy_Cares: Stanowski nie ogarnia giełdy, a z racji, że zarabia zajebisty hajs to nie ma czasu nawet się tego uczyć więc woli komuś zapłacić żeby to zrobił za niego. Cymcyk popularny to padło na niego.
  • Odpowiedz
  • 1
@ChineseMobilePhones: napisałem żartem, że w poniedziałek promocja, bo na tagu za duży optymizm, a jak będzie to nie wiem i nie próbuje zgadywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Tommy_Cares myślę, że raczej to jest porfel dla zabawy, który może nawet Stanowski wyzerować bez jakiejkolwiek straty dla niego, po prostu zainwestował w takie spółki co mają duży potęciał wzrostu i wystarczy, że mu jakaś pozycja siądzie i
  • Odpowiedz
@bar125: cymcyk sie chwalil chyba wczoraj, ze w jego jakims raporcie premium polecali na poczatku stycznia wittchen i ze kto kupil ten zarobil

• Odpowiedz
@bar125: myślałem, że Stanowski ma troche więcej w głowie ale widze że pod kątem inwestowania na giełdzie to jest zwykłym Mariuszem z Brighton który płaci Cymcykowi za typy
  • Odpowiedz