Aktywne Wpisy
p0melo +22
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +203
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

W tym wątku piszemy o rzeczach, które mogliśmy zrobić w życiu wcześniej, ale byliśmy głupi i nie wiedzieliśmy, albo po prostu byliśmy leniwi lub rozproszeni innymi rzeczami.
Ja zaczynam
Mogłem wcześniej zająć się dietetyką, Właściwe odżywianie jest bagatelizowane przez każdego kogo znam. Jak pchasz się w cukier, to pchasz się w problemy.
Co mogłeś zrobić wcześniej?
#glupiewykopowezabawy #pytanie
Mogłem wcześniej wybrać miłość zamiast egoizmu.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Później coraz rzadziej, aż przestałem całkiem z braku czasu i z braku porządnego roweru.
Mam teraz lat 30+, kupiłem porządny rower, który sprawia mi dużą radość z jazdy i jakbym miał czas to jeździłbym na nim codziennie. Tak to jeżdżę tylko w weekendy do 100 km.
Nastąpiła redukcja masy, wzrost
1. Za późno zabrałam się za zdrowe odżywianie i regularny sport.
2. Za późno zaczęłam przykładać się do nauki języków.
3. Za późno wykreśliłam niektórych ludzi z życia.
@Siekany: To jest dobre. Dodam od siebie, że trzeba uczyć ludzi, jak mają Cię traktować. Oni tego nie wiedzą i często irytują. Próbują wejść na głowę i testują.
@Uuroboros: A co czytasz ciekawego?
Tak na szybko z poważniejszych to ci mogę polecić kongo - opowieść o zrujnowanym kraju, albo chiny portret cywilizacji, z fantasy moja ulubione to księga nowego słońca albo diuna bodajże wszystkie 8 części i jeszcze Legendy Diuny z czasów dżihadu butleriańskiego
Czytanie traktuje jako obcowanie z językiem żeby nie stać się kompletnym analfabetom,