Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +129
Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki

kwiat_pustyni626 +64
źródło: 1000002342
Pobierz

Wiele można zarzucić budownictwu PRL ale na pewno nie można się przyczepić do układów moim zdaniem. Były kapitalnie przemyślane i funkcjonalne jak na metraż które oferowały. Coś czego "nie potrafią" albo nie chcą współcześni deweloperzy
@insp2025: no nie przesadzałbym z tym przemyśleniem, było wiele potworków typu np. ślepa kuchnia
coś co wtedy robili naprawdę dobrze to układ całych osiedli, odstępy między blokami, miejsce na tereny zielone. zawsze jak budowali nowe osiedla to były budowane drogi, szkoły, przedszkola, budynki przeznaczone na handel i usługi
widać było, mimo
@Cudi3: nie wiem o jakie standardy Ci chodzi ale patrząc na rysunki architektoniczne u współczesnych deweloperów to psy w kojcach mają lepsze standardy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cudi3: tu jest problem, że jednak nie mamy xD bo wszystkie jest projektowane na jedno kopyto a pracownie architektoniczne zamiast myśleć o przyszłym użytkowniku to zajmują się wyciskaniem PUMu.
@Cudi3: Ale nie wmuruje okna żeby po postawieniu ścianki działowej nie
@Cudi3: No i to właśnie ssie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
skoro jesteś architektem, to powiedz mi, dlaczego ludzie dali sobie wmówić, że podział na pomieszczenia mieszkalne i gospodarcze to coś złego?
Bo trochę wróciliśmy z tymi aneksami do jednoizbowej chaty chłopskiej
Będę wieczorem przy kompie to podeśle Ci na pv rzuty kilku inwestycji.
@Cudi3: No nie jestem, widziałeś ankiety nawet na wykopie? zwykle wychodzi 50:50.
Ludzie nie "wolą" tylko nie mają wyboru, bo nie projektujecie niczego innego
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-23 110427
Pobierz