Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć. To będzie nietypowy wpis, ale postanowiłem spróbować szczęścia. Widziałem ostatnio komentarze Mirabelek, które poznały na tym portalu swoich Mirków, więc może i mnie się uda spotkać jakąś miłą różową?

Coś o mnie. Mam 35 lat, mieszkam w Trójmieście. Pracuję, jeżdżę na rowerze, grywam w planszówki ze znajomymi, czytam książki. Mam 181 cm wzrostu, waga przeciętna, oczy szaro-zielone, włosy ciemny blond krótkie.

Chciałbym poznać kobietę (rówieśniczkę bądź nieco młodszą) mądrą i troskliwą, w miarę ładną, pracującą, niepalącą.

Gwarantuję, że spędzisz ze mną miły czas, gdyż jestem dobrym rozmówcą i słuchaczem, znam różne ciekawostki oraz parzę smaczną kawę.

Nie jestem zboczeńcem/napaleńcem/desperatem, a po prostu mężczyzną, który na co dzień nie ma okazji poznawać kobiet, a do TIndera jest nieco uprzedzony ;-)

Do zainteresowanych kandydatek odezwę się ze swojego konta - zostawcie proszę komentarz pod tym postem.

#randki #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #ogloszenie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: najgłupsza rzecz jaką dzisiaj zobaczyłem, zobaczenie że ludzie poznają się na portalu społecznościowym i stwierdzenie że to dobry pomysł zebranie chętnych kandydatek pod anonimowym postem.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
samodzielny-opiekun-62:

Cześć. Spróbuję się podpiąć. Opis w 99% zgadza się z moim tylko że ja mam 179 cm.

Weź, typie XD nie jestem OPem, ale co to za podpinanie. "W sumie to jestem prawie taki sam tylko nieco mniejszy, wbijajcie też do mnie" XD
Napisz se swój anons, najlepiej na MirekSzukaŻony czy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
subtelny-fundamentalista-57: Na wykopie wcale nie jest lepiej, jak na innych aplikacjach randkowych. Jedyny minus tego posta o którym wspomniałeś jest taki, że nie ma perspektywy osób którym się nie udało. Jakiś czas temu spotkałem się z jedną która miała post na MSZ, w tym samym czasie też miał mój znajomy, tylko wystawiony 2 miesiące wcześniej(Żeby nie było że przegryw to miał 190cm i ogólnie ogarnięty gościu z zainteresowaniami). Statystyki wyglądały tak:
  • Odpowiedz