Aktywne Wpisy

waro +46

Bananada +4
Rano wrzuciłam zdjęcie jak sobie leki biorę. I oczywiście wykopki - oesu głupia baba
Na szczęście pojawili się też tacy którzy zapytali czemu je biorę, mam nadzieję nie wszystkie kom ironicznie
Czemu ludzie dochodzą do wniosków bez pytania?
Na szczęście pojawili się też tacy którzy zapytali czemu je biorę, mam nadzieję nie wszystkie kom ironicznie
Czemu ludzie dochodzą do wniosków bez pytania?

![[ROZDAJO] Ratujemy kotki z piwnicy! Rozdajemy klucze do naszej gry KittyRush](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0b35b2fddaf5aba4c3c6b30378a4e9575e6aa329626a8edc64a3dd1f4cdb97e2,q80.png)

Uważam że zdecydowanie za słabo j---e się w przestrzeni generację X
Boomerów, czyli tych którzy praktycznie całe swoje produktywne lata spędzili w komunie, jedzie się z prawej i lewej. Ale Xów, czyli pokolenie transformacji, z tą swoją 100% pewnością tego że wszystko w życiu zrobili najlepiej i nic im nie można zarzucić, a którzy p------------ą się do każdego tylko nie do siebie, jakoś wszystko omija.
Millenialsi serio wolą walić w boomerów, czyli pierwsze powojenne pokolenie które wychowywane było przez ludzi którzy przetrwali wojnę, niż w ludzi którzy na wszystko mają gotową odpowiedź, którzy wmówili im że studia dadzą stabilność, że w pracy trzeba się poświęcać, że dzieci można bez przerwy podrzucać dziadkom i że dobre dziecko to takie które się nie odzywa, nie płacze, nie ma potrzeb (a jak ma to w------l albo kara).
W ogóle nie ciśniemy Iksów, którzy najpierw hehe obalili komunę, a potem dali SLD zrobić z Polski paragangsterski kraj. Nie jebiemy iksów, którzy nadal albo wierzą w mrzonki liberałów z PO, albo w zamordyzm PiS i od 20 lat polaryzują ten kraj. Nie jebiemy iksów dla których korzystanie z komputera było już standardem, a którzy nadal mają problem z wysłaniem maila z załącznikiem ale będą n-------ć na młodszych że dwie lewe ręce.
N----------y w tym kraju nie to pokolenie które trzeba.
#gorzkiezale
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
📒 Notatka moderatora: #polityka
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt