Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaka praca jest lepsza dla faceta?

Praca opiekuna/pomocy w opiece w placówce medycznej w niebieskim mundurku pracując z ludźmi różnego typu i nieraz wykonując uwłaczające czynności ale z możliwością nauki zaocznie/studiów i rozwoju w tym kierunku np. pielęgniarka itp.

Praca na magazynie/fabryce za podobne pieniądze, często brudno i głośno, praca z debilami. Możliwość rozwoju na wózek widłowy/pozycje menadżerskie/stanowiska serwisowe/kontroli jakości.

#praca #emigracja #zarobki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

Która praca?

• Opiekun w placówce medycznej 57.3% (51)
  • Robotnik fabryki/magazynu 42.7% (38)

Oddanych głosów: 89

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ani w jednym ani w drugim nie czeka cie rozwoj jezeli sam sie nie wezsmiesz za studia/nauke. Po co awansowac opiekunkę czy wyrobnika fabrycznego? Za dobre wyniki? Prosze Cie.
Tak naprawde jezeli nie ukonczysz studiow pielęgniarskich lub nie wezmiesz sie za nauke elektryki/elektroniki/automatki/SEP (tutaj studia nie sa wymagane) to nikt cie nie awansuje.
  • Odpowiedz
@RechnungAmour: elektryki/elektroniki/automatki/SEP - o to ciekawe! Zapisuję.
@kamillosbombos oj tak, dwa miesiące w sklepie, NIENAWIDZĘ STARYCH BAB. Taki rozstrój nerwowy miałam, że to nuciłam. Aż doszło do tego, że jakaś baba się odwróciła do mnie i ostentacyjnie zaczęła tupać nogami na przejściu dla pieszych. Kojarzyłam ją z tego sklepu, ach, ta podświadomość XD.
Rzuciłam to i wróciłam do gastro.
  • Odpowiedz