Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Prowadzę dzienniczek randkowania i wygląda na to, że Piechociński nadal ma rację xd

Przez ostatnie pół roku zagadałem do 37 kobiet przez internet (FB, Twitter, reddit, tinder i inne apki). Zainteresowanych odpisywaniem było 13, z czego na normalną rozmowę (a nie pisanie w stylu jedna odpowiedź dziennie) skorych było 5. Z tej piątki 4 już kogoś miały i szukały kogoś do gadania (wtf czemu z chłopem nie gadają lub dziecku nie opowiadają swoich głupotek xD). Ta jedna co została niestety miała nienegocjowalny redflag światopoglądowy.

I jak tu kogoś znaleźć gdy żadna wolna kobieta nawet nie jest chętna by porozmawiać, poznać się? Najciekawsze że potem widzę jak te kobiety dalej piszą publicznie że im smutno że są samotne, że nikt nie zagaduje i chciałyby kogoś poznać po olaniu prób kontaktu xD co za bezczelność.

w wielu przypadkach nawet nie można powiedzieć że chodzi o to że nie jestem chadem, bo w ogóle nie dochodzi do momentu gdy mogłoby się to wydać xd o co tu chodzi? 2 dziewczyny poznałem w ten sposób ale to było prawie dekadę temu, wtedy nawet do 10 prob nie dobijalem bo łatwo było jakąś miłą kobietę znaleźć.

#zwiazki #rozowepaski #randkowanie #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: kobiety mówią, że kogoś mają, gdy pojawia się namolny amant, ponieważ obawiają się, że w innym przypadku im nie odpuści lub zareaguje agresywnie. Widocznie się Ciebie bały, no offence ( ͡º ͜ʖ͡º).

Problemem może być to, że celujesz w target kobiet, które mają inne preferencje, w takim przypadku masz dwie opcje: praca nad sobą, by dopasować się do ich oczekiwań lub obniżenie swoich standardów.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chłopie, ja kiedyś wysłałem z 250 wiadomości na Sympatii, zeby raz przeczytac ze wyglądam okropnie i zebym w---------ł xD, tak ze się w ogóle tym nie przejmuj. Szukaj dalej. W tym zalewie śmiecia trafisz wreszcie cos interesującego. Fakt, że jestem stary, ale za to piękny niczym czarodziejka z półksiężyca :)
  • Odpowiedz
szukały kogoś do gadania (wtf czemu z chłopem nie gadają lub dziecku nie opowiadają swoich głupotek xD)

@mirko_anonim: Jedna z opcji to co napisał @Derpinardus, a druga to, że jej Oskarek/Chad rucha a nie słucha, więc jak pojawia się jakiś chętny do słuchania o jej głupotach za minimum atencji to czemu nie skorzystać?
  • Odpowiedz
Z tej piątki 4 już kogoś miały i szukały kogoś do gadania (wtf czemu z chłopem nie gadają lub dziecku nie opowiadają swoich głupotek xD).

@mirko_anonim:
Jakbyś był odpowiednio dobrym samcem to na gadaniu by się nie skończyło ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
bystry-wizjoner-94:

jak mogę być za brzydki, skoro z tych wszystkich kobiet tylko jedna zobaczyła moje zdjęcie?

@mirko_anonim: to w jaki sposób chciałbyś żeby w ogóle były zainteresowane? Czym je
  • Odpowiedz