Aktywne Wpisy

siodemkaxx +243
#rolnictwo #ogrodnictwo #jedzenie
szykujcie portfele na tegoroczne zakupy owoców i części warzyw, 4 noc pod rząd dokończyła zniszczeń, w wielu miejscach temperatura do szła do -8/-10, straty w większości gatunków 95-100%
zanim się zesracie w komentarzach to odpowiadam na najpopularniejsze:
1. nie, nie dało się ubezpieczyć, żadna firma nie oferowała ubezpieczeń owoców od przymrozków
2. nie, przy takich mrozach nie dało się ochronić, bo nawet najlepsze
szykujcie portfele na tegoroczne zakupy owoców i części warzyw, 4 noc pod rząd dokończyła zniszczeń, w wielu miejscach temperatura do szła do -8/-10, straty w większości gatunków 95-100%
zanim się zesracie w komentarzach to odpowiadam na najpopularniejsze:
1. nie, nie dało się ubezpieczyć, żadna firma nie oferowała ubezpieczeń owoców od przymrozków
2. nie, przy takich mrozach nie dało się ochronić, bo nawet najlepsze

baemaj +616
20 lat temu w polskim slangu młodzieżowym dominowały: beka, maniura, przychlast, żal kropka pl, kozacki, czaisz.
niemożliwe, że jestem już tak stara i niektórych słów używam do dziś. ._.
niemożliwe, że jestem już tak stara i niektórych słów używam do dziś. ._.

Prowadzę dzienniczek randkowania i wygląda na to, że Piechociński nadal ma rację xd
Przez ostatnie pół roku zagadałem do 37 kobiet przez internet (FB, Twitter, reddit, tinder i inne apki). Zainteresowanych odpisywaniem było 13, z czego na normalną rozmowę (a nie pisanie w stylu jedna odpowiedź dziennie) skorych było 5. Z tej piątki 4 już kogoś miały i szukały kogoś do gadania (wtf czemu z chłopem nie gadają lub dziecku nie opowiadają swoich głupotek xD). Ta jedna co została niestety miała nienegocjowalny redflag światopoglądowy.
I jak tu kogoś znaleźć gdy żadna wolna kobieta nawet nie jest chętna by porozmawiać, poznać się? Najciekawsze że potem widzę jak te kobiety dalej piszą publicznie że im smutno że są samotne, że nikt nie zagaduje i chciałyby kogoś poznać po olaniu prób kontaktu xD co za bezczelność.
w wielu przypadkach nawet nie można powiedzieć że chodzi o to że nie jestem chadem, bo w ogóle nie dochodzi do momentu gdy mogłoby się to wydać xd o co tu chodzi? 2 dziewczyny poznałem w ten sposób ale to było prawie dekadę temu, wtedy nawet do 10 prob nie dobijalem bo łatwo było jakąś miłą kobietę znaleźć.
#zwiazki #rozowepaski #randkowanie #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Problemem może być to, że celujesz w target kobiet, które mają inne preferencje, w takim przypadku masz dwie opcje: praca nad sobą, by dopasować się do ich oczekiwań lub obniżenie swoich standardów.
@mirko_anonim: Jedna z opcji to co napisał @Derpinardus, a druga to, że jej Oskarek/Chad rucha a nie słucha, więc jak pojawia się jakiś chętny do słuchania o jej głupotach za minimum atencji to czemu nie skorzystać?
Fajnie, że każdy wyjaśnia o co chodzi, ale czemu nikt nie daje rad jak kogoś poznać w takim wypadku? Opcji irl zbytnio nie ma.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim:
Jakbyś był odpowiednio dobrym samcem to na gadaniu by się nie skończyło ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@mirko_anonim: to w jaki sposób chciałbyś żeby w ogóle były zainteresowane? Czym je
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nie bądź creepem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta