Aktywne Wpisy

cheture +512
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

sprynek +464
Gość wrzucił
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
źródło: IMG_6149
Pobierz

Znajomych to już se nigdzie nie znajdziesz bo dla studentow za stary a dla boomerow zbyt inny
źródło: IMG_9116
PobierzZresztą z piętnaście lat temu obserwując dwudziestolatków zastanawiałam się, jak oni wejdą w romantyczne relacje, skoro nie potrafią nawet w zwykłe koleżeństwo: szkoła-komp/studia-komp/praca-komp. Dzisiaj wiem, że nie wejdą w ogóle.
Cóż powiedzieć, szukaj po prostu podobnych sobie samotników. I czasem skomentuj gimbazowe wypociny, jakie to związki są be,
Z perspektywy dekad mogę powiedzieć, że mimo przepracowanych tysiący godzin, budowy domu, syna i wieloletniego związku który mam już za sobą nadal
bo byłem i tu i tu
egoizm zawładnął tym światem
nikt nie ma życia idealnego, ale tylko dobre momenty są akceptowalne w socjalach
sporo osób zakłada że liczy sie ich własne "ja" niż konsekwencje za swoje decyzje i to jest maska którą zakładają w sieci
miałem zone i dzieci 13 lat, wiem ile to jest obowiązków, ale też
@mirko_anonim: ta napewno
@krystal_Tri_tapik: zayebista rada - nie lepiej sie po prostu nauczcy kompetencji spolecznych i
@mirko_anonim: A gdzie tego uczą?Na kursach pua?
Ale to się opanowuje w odpowiednim wieku a nie 30+. Jeśli to obecnych dorosłych pocieszy, z moich szkolnych obserwacji wynika, że obecni nastolatkowie dążą w dokładnie tym samym kierunku, tylko w większej liczbie. Będziemy mieli społeczeństwo samotników a demografię uratuje chyba jedynie zapłodnienie zestawem przesłanym przez kuriera In-Post.
(Trening umiejętności społecznych)
Np
@krystal_Tri_tapik: dlatego ze Ty tak uważasz, bo