Wpis z mikrobloga

30 194,13 - 21,37 - 21,37 - 21,37 = 30 130,02

No to co, dorzucamy do puli kolejne papatony, tym razem trzy w trybie easy ( ͡º ͜ʖ͡º)

Easy, bo przez egzaminy ósmoklasisty i maturalne nie trzeba było rano się szczególnie spieszyć z powrotem do domu. Nie zmienia to faktu, że najmłodszego syna i tak trzeba było odprowadzać do przedszkola, więc też nie mogłem sobie specjalnie pofolgować z późnym startem.

Dzisiaj, muszę przyznać, pogoda nie należała do szczególnie sprzyjających: 4°C, silny wiatr i zacinający deszcz nawet jak na moje standardy było ciutkę poza moją strefę komfortu – no ale przecież nie jestem z cukru, nie będę rezygnował z biegu przez jakiś tam deszczyk. W sumie nie wyobrażam sobie warunków, przy których musiałbym zrezygnować z biegu – zwłaszcza teraz, gdy dotarłem niemal do półmetka papamaja (ʘʘ)

Muszę przyznać, że póki co jest łatwiej niż przypuszczałem. Kondycyjnie zero problemów - w końcu to nie żaden specjalny dystans. Organizacyjnie - no jest spoko, ale to była ta łatwiejsza połowa miesiąca, druga będzie większym wyzwaniem. No i czasem trochę mi się nudzi to latanie koło dwóch godzin - ale fochów strzelać przecież nie będę i walczę dalej ()

Jutro trzeba będzie się wcześniej pozbierać, ale potem już weekend. Oby wszystko szło gładko.

Miłego minipiątku! ❤️

#bieganie #sztafeta #2137 #enronczlapie #biegajzwykopem #ruszkrakow
enron - 30 194,13 - 21,37 - 21,37 - 21,37 = 30 130,02

No to co, dorzucamy do puli ko...

źródło: IMG_3042

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
nagle się pojawiają masowo moje wpisy i znikają xD Nie kasuję, diabli wiedzą co zostanie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz