Tak jak uważam, że wysocka-schnepf powinna zrobić wypad z tvp tak uważam, że stanowski to dno i metr mułu za to, że nawiązuje do nazwiska schnepowej i to jeszcze jakiś twitterowicz musiał mu to podsunąć bo sam nie jest na tyle bystry, żeby coś takiego wymyśleć. A ten Schnepf to nawet nie jej ojciec tylko teść.
Mój dziadek przed II WŚ mieszkał blisko granicy z Polską (do granicy miał 3km) ale jednak po niemieckiej stronie. Podczas wojny walczył po stronie niemieckiej. Czy jestem dumny? Nie.
Ale czy to oznacza że nie mogę nazywać się Polakiem i pracować np w mediach? Oczywiście że nie.
W zasadzie nie dziwię się, że schnepf zareagowała. Stanowski wczoraj i przez ostatni czas pokazał kim tak naprawdę jest i żadne koszulki ze zbiórką na biedne dzieci tego nie zmienią. Ocieplanie wizerunku na biednych dzieciach i rzucanie populistycznych pytań również nawiązujących do tragedii dzieci to taki zabieg, który ma na celu pokazanie, że może stano nie jest idealny ale przynajmniej na chore dzieci zbiera.
@robert_blaszczykowski: Ciekawy punkt widzenia. Schnepf to nawet nie jej ojciec tylko teść. - no to rodzina czy nie?
"Mój dziadek przed II WŚ mieszkał blisko granicy z Polską (do granicy miał 3km) ale jednak po niemieckiej stronie. Podczas wojny walczył po stronie niemieckiej. Czy jestem dumny? Nie. Ale czy to oznacza że nie mogę nazywać się Polakiem i pracować np w mediach? Oczywiście że
@myidioci Twój komentarz jest w całości nietrafiony więc odpowiem krótko: stanowski co najwyżej miał prawo komentować jej warsztat dziennikarski a nie nazwisko teścia i sugerować rzeczy, które nie mają miejsca
@robert_blaszczykowski: Stanowski pokazał po raz kolejny jaki z niego buc. Równie dobrze można czepiać się Stanowskiego za coś co zrobił Borek czy Smokowski z Kanału Sportowego bo ma na to taki sam wpływ jak Wysocka-Schnepf na to co zrobił jej teść.
Chociaż po krótkim namyśle, w tym przypadku można by bardziej jechać po Stanowskim bo on ma wpływ na to jakiego partnera biznesowego wybrał a nie ma się wpływu na
@robert_blaszczykowski: ja akurat mam problem z mężem Pani sznepf. Żona polityka PO zadaje pytania kandydatom na prezydenta. To trochę konflikt interesów.
@robert_blaszczykowski: co innego zwykły żołnierz gdzie Polaków w Wehrmachcie walczyły setki tysięcy a co innego gość który jako sowiecki kolaborant zabijał żołnierzy Armii Krajowej w Obławie Augustowskiej.
Nie słyszałem aby Pan czy Pani Schnepf przeprosiła za czyny ojców i teścia czy się do nich odnosili a jakby to było w druga stronę i gość był zamieszany w Jedwabne czy inne zbrodnie na Żydach to by przepraszała przynajmniej raz w roku.
@radoslaw-franciszek-osowka Oburzenie jest za robienie polityki na nazwisku. Mnie też nazwiesz gnidą bo miałem dziadka, który urodził się po stronie niemieckiej? (co też nie jest jego winą)
@robert_blaszczykowski nie chodzi o brzmienie nazwiska, ale dorobek życiowy teścia pani redaktor. Wklep sobie do Wikipedii, to zrozumiesz cały kontekst.
Swoją drogą naprawdę tragiczne, że znaczna część elit III RP może pochwalić się tak obrzydliwym rodowodem.
@camelinthejungle i co ma tutaj dorobek życiowy teścia do rzeczy? Nawet nie ojca tylko teścia?
Stanowski zrobił to tylko po to żeby było medialnie głośno i to jeszcze jest na tyle przygłupi że sam tego nie wymyślił. Niczym się nie różni od pisowców którzy prześwietlają rodziny ludzi, którzy im nie podpasują. Żenada.
Żal mi też ludzi którzy bronią tej zagrywki stanowskiego. Mógł się skupić tylko na działalności medialnej schnepowej a wybrał
@robert_blaszczykowski niewiele ma, ale zmienia zupełnie odbiór. Nie o brzmienie nazwiska tu chodzi.
Poza tym jego celem było zrobienie szopki i wkurzenie Sznepf i mu się udało. W sumie rozumiem, bo ona niewiele różni się od Holeckiej, a raczej nikt nie miałby nic przeciwko obrazaniu Holeckiej w dowolny sposób.
@robert_blaszczykowski: Stanowski kolejny raz pokazał, jakim jest symetrystą i klasycznie wytarł sobie mordę charity washingiem, żeby ludzie mówili o tym zamiast o jego tezach, nie zmienia to jednak faktu, że Wysocka-Schnepf totalnie niepotrzebnie się na niego odpaliła. Chciał ją sprowokować i swój cel osiągnął, potem będzie razem z mazurkiem rozmydlać sakiewiczowską szczujnię i mówić, jak to jest zaskoczony wolnością słowa w ich stacji, gdzie w tym złym TVP ciągle jest
#onet #zegarki #heheszki Pamiętajcie jak macie zegarek za 2 tys. zł to według Onetu jesteście złodziejami i miliarderami. (polski Zegarek Błonie Polan 2)
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
Mój dziadek przed II WŚ mieszkał blisko granicy z Polską (do granicy miał 3km) ale jednak po niemieckiej stronie. Podczas wojny walczył po stronie niemieckiej. Czy jestem dumny? Nie.
Ale czy to oznacza że nie mogę nazywać się Polakiem i pracować np w mediach? Oczywiście że nie.
W zasadzie nie dziwię się, że schnepf zareagowała. Stanowski wczoraj i przez ostatni czas pokazał kim tak naprawdę jest i żadne koszulki ze zbiórką na biedne dzieci tego nie zmienią. Ocieplanie wizerunku na biednych dzieciach i rzucanie populistycznych pytań również nawiązujących do tragedii dzieci to taki zabieg, który ma na celu pokazanie, że może stano nie jest idealny ale przynajmniej na chore dzieci zbiera.
Zero szacunku
#debata #polityka #stanowski #kanalzero
źródło: temp_file2330670298820214924
PobierzSchnepf to nawet nie jej ojciec tylko teść. - no to rodzina czy nie?
"Mój dziadek przed II WŚ mieszkał blisko granicy z Polską (do granicy miał 3km) ale jednak po niemieckiej stronie. Podczas wojny walczył po stronie niemieckiej. Czy jestem dumny? Nie.
Ale czy to oznacza że nie mogę nazywać się Polakiem i pracować np w mediach? Oczywiście że
Twój komentarz jest w całości nietrafiony więc odpowiem krótko: stanowski co najwyżej miał prawo komentować jej warsztat dziennikarski a nie nazwisko teścia i sugerować rzeczy, które nie mają miejsca
Chociaż po krótkim namyśle, w tym przypadku można by bardziej jechać po Stanowskim bo on ma wpływ na to jakiego partnera biznesowego wybrał a nie ma się wpływu na
Nie słyszałem aby Pan czy Pani Schnepf przeprosiła za czyny ojców i teścia czy się do nich odnosili a jakby to było w druga stronę i gość był zamieszany w Jedwabne czy inne zbrodnie na Żydach to by przepraszała przynajmniej raz w roku.
Wysocka ma przepraszać za swojego teścia?
Moze jeszcze wczoraj na debacie powinna walnąć statement, co?
@robert_blaszczykowski: A wiesz, że w Polsce do teścia mówi się ojciec? A np. po angielsku teść to father-in-law.
Komentarz usunięty przez autora
Oburzenie jest za robienie polityki na nazwisku.
Mnie też nazwiesz gnidą bo miałem dziadka, który urodził się po stronie niemieckiej? (co też nie jest jego winą)
@Fytyny93
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@myidioci: W sensie ona też biega uzbrojona po lasach dowodząc zbrojnymi siłami?
Swoją drogą naprawdę tragiczne, że znaczna część elit III RP może pochwalić się tak obrzydliwym rodowodem.
Stanowski zrobił to tylko po to żeby było medialnie głośno i to jeszcze jest na tyle przygłupi że sam tego nie wymyślił. Niczym się nie różni od pisowców którzy prześwietlają rodziny ludzi, którzy im nie podpasują. Żenada.
Żal mi też ludzi którzy bronią tej zagrywki stanowskiego. Mógł się skupić tylko na działalności medialnej schnepowej a wybrał
Poza tym jego celem było zrobienie szopki i wkurzenie Sznepf i mu się udało. W sumie rozumiem, bo ona niewiele różni się od Holeckiej, a raczej nikt nie miałby nic przeciwko obrazaniu Holeckiej w dowolny sposób.
Komentarz usunięty przez autora
Nie niewiele tylko nic nie ma.