Wpis z mikrobloga

@robert_blaszczykowski: Ciekawy punkt widzenia.
Schnepf to nawet nie jej ojciec tylko teść. - no to rodzina czy nie?

"Mój dziadek przed II WŚ mieszkał blisko granicy z Polską (do granicy miał 3km) ale jednak po niemieckiej stronie. Podczas wojny walczył po stronie niemieckiej. Czy jestem dumny? Nie.
Ale czy to oznacza że nie mogę nazywać się Polakiem i pracować np w mediach? Oczywiście że
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: Stanowski pokazał po raz kolejny jaki z niego buc. Równie dobrze można czepiać się Stanowskiego za coś co zrobił Borek czy Smokowski z Kanału Sportowego bo ma na to taki sam wpływ jak Wysocka-Schnepf na to co zrobił jej teść.

Chociaż po krótkim namyśle, w tym przypadku można by bardziej jechać po Stanowskim bo on ma wpływ na to jakiego partnera biznesowego wybrał a nie ma się wpływu na
  • Odpowiedz
Ona nie jest obrażana, bo jej teść coś zrobił złego, tylko dlatego, że do niego nawiązuje swoim działaniem.

@myidioci: W sensie ona też biega uzbrojona po lasach dowodząc zbrojnymi siłami?
  • Odpowiedz
@camelinthejungle i co ma tutaj dorobek życiowy teścia do rzeczy? Nawet nie ojca tylko teścia?

Stanowski zrobił to tylko po to żeby było medialnie głośno i to jeszcze jest na tyle przygłupi że sam tego nie wymyślił. Niczym się nie różni od pisowców którzy prześwietlają rodziny ludzi, którzy im nie podpasują. Żenada.

Żal mi też ludzi którzy bronią tej zagrywki stanowskiego. Mógł się skupić tylko na działalności medialnej schnepowej a wybrał
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski niewiele ma, ale zmienia zupełnie odbiór. Nie o brzmienie nazwiska tu chodzi.

Poza tym jego celem było zrobienie szopki i wkurzenie Sznepf i mu się udało. W sumie rozumiem, bo ona niewiele różni się od Holeckiej, a raczej nikt nie miałby nic przeciwko obrazaniu Holeckiej w dowolny sposób.
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: Stanowski kolejny raz pokazał, jakim jest symetrystą i klasycznie wytarł sobie mordę charity washingiem, żeby ludzie mówili o tym zamiast o jego tezach, nie zmienia to jednak faktu, że Wysocka-Schnepf totalnie niepotrzebnie się na niego odpaliła. Chciał ją sprowokować i swój cel osiągnął, potem będzie razem z mazurkiem rozmydlać sakiewiczowską szczujnię i mówić, jak to jest zaskoczony wolnością słowa w ich stacji, gdzie w tym złym TVP ciągle jest
  • Odpowiedz