Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +19
po dwóch miesiącach dotarłem do pani okulistki, powiedziała, że ten mój ból silny oka i wymioty przez 3 godziny co kilka miesięcy, to ona nie wie skąd, ona tam nic nie widzi (hehe), może migrenowe, na kontrolę za dwa miesiące umówion, jak będzie w między czasie kolejny atak to mam obserwować czy to w małym punkcie jest czy promieniuje i gdzie to dokładnie jest
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że

menelf +4
co o mnie myślicie do tej pory, ale tak szczerze

Schnepf to nawet nie jej ojciec tylko teść. - no to rodzina czy nie?
"Mój dziadek przed II WŚ mieszkał blisko granicy z Polską (do granicy miał 3km) ale jednak po niemieckiej stronie. Podczas wojny walczył po stronie niemieckiej. Czy jestem dumny? Nie.
Ale czy to oznacza że nie mogę nazywać się Polakiem i pracować np w mediach? Oczywiście że
Twój komentarz jest w całości nietrafiony więc odpowiem krótko: stanowski co najwyżej miał prawo komentować jej warsztat dziennikarski a nie nazwisko teścia i sugerować rzeczy, które nie mają miejsca
Chociaż po krótkim namyśle, w tym przypadku można by bardziej jechać po Stanowskim bo on ma wpływ na to jakiego partnera biznesowego wybrał a nie ma się wpływu na
Wysocka ma przepraszać za swojego teścia?
Moze jeszcze wczoraj na debacie powinna walnąć statement, co?
@robert_blaszczykowski: A wiesz, że w Polsce do teścia mówi się ojciec? A np. po angielsku teść to father-in-law.
Komentarz usunięty przez autora
Oburzenie jest za robienie polityki na nazwisku.
Mnie też nazwiesz gnidą bo miałem dziadka, który urodził się po stronie niemieckiej? (co też nie jest jego winą)
@Fytyny93
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@myidioci: W sensie ona też biega uzbrojona po lasach dowodząc zbrojnymi siłami?
Swoją drogą naprawdę tragiczne, że znaczna część elit III RP może pochwalić się tak obrzydliwym rodowodem.
Stanowski zrobił to tylko po to żeby było medialnie głośno i to jeszcze jest na tyle przygłupi że sam tego nie wymyślił. Niczym się nie różni od pisowców którzy prześwietlają rodziny ludzi, którzy im nie podpasują. Żenada.
Żal mi też ludzi którzy bronią tej zagrywki stanowskiego. Mógł się skupić tylko na działalności medialnej schnepowej a wybrał
Poza tym jego celem było zrobienie szopki i wkurzenie Sznepf i mu się udało. W sumie rozumiem, bo ona niewiele różni się od Holeckiej, a raczej nikt nie miałby nic przeciwko obrazaniu Holeckiej w dowolny sposób.
Komentarz usunięty przez autora
Nie niewiele tylko nic nie ma.