@Godir17: gdzie tam jest frustracja? To raczej z twojego wpisu wypływa jej więcej, ona zwyczajnie napisała kogo szuka. Nie podoba ci się, to po co się w ogóle nad tym opisem zatrzymujesz?
To są wymagania które spełni może 10% mężczyzn,
no to fajne masz otoczenie, nie ma nic niezwykłego w tych wymaganiach.
@Ka4az: XDD chłopie jesteś zagubiony i nie znasz kobiet, skoro ten opis bierzesz dosłownie i widzisz w nim tylko chęć znalezienia odpowiedzialnego mirka który będzie kochany i potulny xd
@Godir17: tak tak wiadomo tylko wykopki przegrywy znają kobiety xD
@Godir17: Największy red flag jaki istnieje: AGRESYWNY opis. Rozumiem, że ma wymagania, ale przedstawiając je w taki sposób zniechęca normalnych gości. Już nie mówiąc o tym, że to sekcja do opisu SWOJEJ OSOBY, a nie listy wymagań podanej w pasywno agresywnej formie.
10% mężczyzn, z czego te 10% już dawno jest zaklepane przez młodsze, normalniejsze i bardziej atrakcyjne kobiety. Więc zmartwie cię, albo obniży loty, albo będzie sama tak jak jest
A nawet jeśli - to będzie sama i tyle. Ja w tym roku 30 kończę, więc przebijam się przez te waszą "ścianę" i gdyby nie to że już mam fajnego chłopa, to bym wolała być sama niż
A nawet jeśli - to będzie sama i tyle. Ja w tym roku 30 kończę, więc przebijam się przez te waszą "ścianę"
@Tyrande: jaka naszą ściane? Wiadomo że kobieta ma powodzenie nawet po 50 i to nawet jak jest nie urodziwa. Ściana to ten mityczny moment kiedy kobieta traci realna możliwość na fajny związek z kimś normalnym, co z tego że 40 paro latkom się interesuje setka facetów kiedy większość
@Godir17: a ja bym na twoim miejscu ją wyruchał, bo w sumie co ci szkodzi. Tylko niech babcia zrobi dobry obiad i kupi porządne wino, skoro się już do niej masz fatygować.
@Godir17 patrzysz w sekcję "O mnie", a tam sama litania wymagań i praktycznie nic o niej, poza danymi na które są predefiniowane miejsca na profilu i nie trzeba ich dawać w opis
Moja ciotka po rozwodzie 50+ znalazła sobie faceta i jeszcze doktora (więc pewnie bogaty) ¯\(ツ)/¯
@Tyrande: A Lewandowski gra w Barcelonie i zarabia setki milionów euro rocznie. Czyli może tak każdy chłop. Co za durne porównanie (o ile w ogóle to prawda), jakaś tam ciotka znalazła rzekomo doktora = każda baba znajdzie. Jakbyś miała z 10 takich ciotek i każdy znalazłaby doktora, można byłoby wyciągać jakieś wnioski
@choochoomotherfucker: Naliczyłem 16 wymagań, a to tylko 7 zdań. 35 letnia singielka nie jest w pozycji negocjacyjnej do stawiania takich i tylu żądań, więc to po prostu śmieszne, jak się toczą koleje życia ( ͡°͜ʖ͡°)
@Ka4az: czy przegrywy to nie wiem, wiem że bordo na pewno nie xd ja znam je bardzo dobrze, ta kobitka to chodząca toksyna, lepiej trzymać się z daleka i tyle, ale jak chcesz namiary to nie wstydź się, dam ci, może właśnie ciebie szuka żeby zniszczyć ci życie, ale przynajmniej na chwilę pozbędziesz się bordo na wykopie XD
@slawek887: czekaj, czekaj, czyli to, że się ma 35 lat, to znaczy, że trzeba brać głąba, który się nie myje? Parafrazuję oczywiście, ale przecież w tych wymaganiach nie ma nic niezwykłego, normalni faceci spokojnie je spełniają. Przecież jak się czyta większość tych komentarzy tutaj, to każda rozsądna kobieta wolałaby być sama niż związać się z ich autorami.
@slawek887: No wiadomo, jak kobieta ma 35 lat, to ma wziąć pierwszego gościa, który się nawinie, i nieważne, że się nie dogadają i będą się ze sobą męczyć, baba w tym wieku nie może mieć wymagań, bo tak mówią przegrywy z wykopu xD
@niecodziennyszczon Komunistycznego renciaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no to fajne masz otoczenie, nie ma nic niezwykłego w tych wymaganiach.
@Godir17: tak tak wiadomo tylko wykopki przegrywy znają kobiety xD
@Bover: to nie jest JEJ opis, to lista żądań
@Godir17: xD taaa 10%
A nawet jeśli - to będzie sama i tyle. Ja w tym roku 30 kończę, więc przebijam się przez te waszą "ścianę" i gdyby nie to że już mam fajnego chłopa, to bym wolała być sama niż
@Tyrande: jaka naszą ściane? Wiadomo że kobieta ma powodzenie nawet po 50 i to nawet jak jest nie urodziwa. Ściana to ten mityczny moment kiedy kobieta traci realna możliwość na fajny związek z kimś normalnym, co z tego że 40 paro latkom się interesuje setka facetów kiedy większość
patrzysz w sekcję "O mnie", a tam sama litania wymagań i praktycznie nic o niej, poza danymi na które są predefiniowane miejsca na profilu i nie trzeba ich dawać w opis
klasyk xd
@Tyrande: A Lewandowski gra w Barcelonie i zarabia setki milionów euro rocznie. Czyli może tak każdy chłop. Co za durne porównanie (o ile w ogóle to prawda), jakaś tam ciotka znalazła rzekomo doktora = każda baba znajdzie. Jakbyś miała z 10 takich ciotek i każdy znalazłaby doktora, można byłoby wyciągać jakieś wnioski
Prawo Karyny jest obrazowane takim wykresem - na osi X mamy wiek na osi Y wymagania do chłopa
w pewnych skrajnych przypadkach (właśnie dla Karyn) wykres zamiast MALEĆ z wiekiem to w punkcie Z odbija i rośnie niekiedy nawet
źródło: funkcja-kwadratowa-przeciecie-paraboli-z-osia-y
PobierzOk julka, nikt nie chce borderki zdezelowanej