Aktywne Wpisy

NijuGMD +1486
#gastronomia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierz
curiousboi +22
Poważne pytanie, niedawno przeprowadziłem się do domu całe życie w bloku mieszkałem.
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz

#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
@MarianoaItaliano: davinci są już c--j wie ilu lat i nic nie zmieniło się póki co za bardzo, lekarzy jest taki niedosyt że chu1
1. Davinci jest, ale ten argument jest z d--y całkiem co podałeś, bo to nie służy do zastępowania lekarzy, tylko jako nowe "narzędzie" do asortymentu narzędzi chirurgów, coś jak nowy komputer, czy narzędzie do robienia rezonansu, czy nowa wiertarka.
2. A w kontekście AI i programistów, mówi się o całkowitym zastąpieniu jakiejś części programistów (tzw. kodojebców), a nie jako narzędziu usprawniającego ich pracę.
@Ksiega_dusz: Ostatnio miałem nawet podobną rozmowę z.. kierowcą ubera. Wydaje się, że teraz on ma pewniejszą pracę niż programista.