Aktywne Wpisy

Pixario +243
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +133

źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
@MarianoaItaliano: davinci są już c--j wie ilu lat i nic nie zmieniło się póki co za bardzo, lekarzy jest taki niedosyt że chu1
1. Davinci jest, ale ten argument jest z d--y całkiem co podałeś, bo to nie służy do zastępowania lekarzy, tylko jako nowe "narzędzie" do asortymentu narzędzi chirurgów, coś jak nowy komputer, czy narzędzie do robienia rezonansu, czy nowa wiertarka.
2. A w kontekście AI i programistów, mówi się o całkowitym zastąpieniu jakiejś części programistów (tzw. kodojebców), a nie jako narzędziu usprawniającego ich pracę.
@Ksiega_dusz: Ostatnio miałem nawet podobną rozmowę z.. kierowcą ubera. Wydaje się, że teraz on ma pewniejszą pracę niż programista.