Wpis z mikrobloga

Stanoski, Mazurek, jak ja z was normalnie nie mogę, że typ ewidentnie zajumał mieszkanie z zasobu komunalnego wykorzystując starego alkoholika z początkami alzheimera - a wy szukacie tu jakichś symetrii XD

Zero przyzwoitości panowie.

#debata #polityka #wybory #nieruchomosci #kanalzero
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mickpl: a szczerze to jak sobie posluchalem tego tłumaczenia u rymanowskiego to nie wiem do końca czy tak było

Czemu nie kopnął w dupe dziada od razu w 2017 i to z chaty nie wyj3bal? Oczywiście zakładam że po tym 2017 jeszcze mu pomagał bo dowódców nie widziałem ale domyślam się że by wyciągnęli dziennikarze je też jakby było do bramy i się nie znamy w tym 2k17

Mi to
  • Odpowiedz
@mickpl: Stanowski się musi jakoś odwdzięczać za hajs od PiSu i spółek skarbu państwa swego czasu, stąd te fikołki. Dla mnie gostek już dawno stracił wiarygodność, jeśli kiedykolwiek ją miał, jego fenomen jest dla mnie niezrozumiały
  • Odpowiedz
@ossprime +100
Przejęcie mieszkania za psi xuj metodą "na pijaczka". Standardowa operacja w kręgach mafijnych w latach 90-2010-tych. Przy okazji można było wyprać trochę lewego szmalu.

A już prawie się niektórzy tagowcy nabrali na głosowanie na Nowogrodzkiego.

#nieruchomosci #polityka
ossprime - @pysznewpierdalator @tomekruslan @Ulyssos: https://wykop.pl/wpis/81321431/...

źródło: wielki_bu

Pobierz
  • Odpowiedz
@walciak: no i ok. Ale sie nie zapil. A od 2017 nic mu nie był winny. A wiśnie od wykupu od państwa nic mu nie był winny.

Wszystko w umowie jest wpisane, to czemu lachy nie wyłożył i nie dał.mu się zapis pod mostem tylko za to mieszkane placil?
  • Odpowiedz
@tomekruslan: normalne jak temu gościowi pasowało to co komu do tego skoro mu płacił za rachunki i na wodę dawał i tak się upadali to kij komu do tego, chyba ze było inaczej i w-----l go bez mydła wtedy lipa i państwo się powinno tym zająć a nie media i tuskowe wypoki na mirko xd
  • Odpowiedz
@walciak: masz dowody ze tak było ? Nie siej propagandy mass mediów. Państwo się tym powinno zająć w takich przypadkach nie media a jeśli coś było nie porządku powinno doprowadzić do ukarania batyra ale narracja z lewej zawsze wie wszystko i od razu wystawia komuś świadectwo
  • Odpowiedz
@walciak: tak twierdzi jakas rzekoma opiekunka z zaspamowana tablica na fb antypisowskim spamem, ciężko powiedzieć na ile to jest wiarygodne

A to czy ktoś by się dopytywał kogo to krwa obchodzi, umowa jest, notariusz klepnal, obowiazku płatności przelewem w tamtych latach nie było. Ta umowa jest tak napisana że nawrocki absolutnie nic nie musiał robić a i tak by dostał to mieszkanie
  • Odpowiedz
Przy okazji afery z mieszkaniem Nawrockiego poruszamy zamieciony temat kamienic i mieszkań przejmowanych od 120latkow i starszych za prezydentury Pani Waltz (chyba Pan #rafaltrza był jej szefem sztabu wyborczego)

Mam nadzieję że wszystkie przejęcia mieszkań i kamienic zostaną wyjaśnione.

Ps. No chyba że wątpliwości nie dotyczą uśmiechniętych polityków.

#debata #polityka #wybory #nieruchomosci #polityka
GarbatyNosek2 - Przy okazji afery z mieszkaniem Nawrockiego poruszamy zamieciony tema...

źródło: temp_file5583535993883493105

Pobierz
  • Odpowiedz