Aktywne Wpisy

dream_big +14
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

120_Dni_Sodomy +1223

Zero przyzwoitości panowie.
#debata #polityka #wybory #nieruchomosci #kanalzero
Czemu nie kopnął w dupe dziada od razu w 2017 i to z chaty nie wyj3bal? Oczywiście zakładam że po tym 2017 jeszcze mu pomagał bo dowódców nie widziałem ale domyślam się że by wyciągnęli dziennikarze je też jakby było do bramy i się nie znamy w tym 2k17
Mi to
A już prawie się niektórzy tagowcy nabrali na głosowanie na Nowogrodzkiego.
#nieruchomosci #polityka
źródło: wielki_bu
Pobierzźródło: 1000007290
PobierzWszystko w umowie jest wpisane, to czemu lachy nie wyłożył i nie dał.mu się zapis pod mostem tylko za to mieszkane placil?
A to czy ktoś by się dopytywał kogo to krwa obchodzi, umowa jest, notariusz klepnal, obowiazku płatności przelewem w tamtych latach nie było. Ta umowa jest tak napisana że nawrocki absolutnie nic nie musiał robić a i tak by dostał to mieszkanie
Mam nadzieję że wszystkie przejęcia mieszkań i kamienic zostaną wyjaśnione.
Ps. No chyba że wątpliwości nie dotyczą uśmiechniętych polityków.
#debata #polityka #wybory #nieruchomosci #polityka
źródło: temp_file5583535993883493105
Pobierz