Wpis z mikrobloga

to sie czyta po prostu zajebiscie. Mentzen rozegral pisowcow jak dzieci, a teraz pisowcy, ich zwolennicy i inne to badziewie zaczyna mentzenowi zarzucac wrogosc XD to zdjecie jest epickie. Molski, koneser i nawet sam pisowiec placza xD
#polityka #bekazpis #bekazpisu #tvpispublika #sejm #polska #neuropa #bekazpodludzi #konfederacja #tvpis #tvpiscodzienny
spayker - to sie czyta po prostu zajebiscie. Mentzen rozegral pisowcow jak dzieci, a ...

źródło: Zrzut ekranu z 2025-05-07 09-08-20

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mentzen rozegral pisowcow jak dzieci

@spayker: niekoniecznie. To że miedzy pisem a konfą był pakt o nieagresji wiemy, sam Mentzen potwierdził że specjalnie nie atakował Nawrockiego. To są fakty. Faktem jest też że wyczuł okazje że teraz może spróbować wejsć do drugiej tury. Mentzen nie rozegrał PiSu, to PiS sie sam rozegrał wrzucając Nawrockiego xD
  • Odpowiedz
@spayker i zobaczcie - wystarczyłoby by Mentzen zaryzykował, wykorzystał więcej RiGCzu i odciął się od fundamentalistów religijnych - żeby powiedział „no z tą aborcja od gwałtu to przesadziłem, byłem pod wpływem Korwina Brauna, cokolwiek wymyślić, zmieniłem zdanie, uważam że należy sie ta aborcja”. I mógłby bez kompleksów walczyć o drugą turę a może i o prezydenturę dzięki urwaniu trochę centroprawicy Hołowni. No ale cóż, nie szkoda mi populisty, który wybrał niewłaściwy
  • Odpowiedz
  • 0
@Turin89: to wiem, nawet nie mam zamiaru czytac tych wypocin, bo krew zalewa czlowieka.
@jozef-dzierzynski jesli nawet mentzen ich nie ogral, to tak czy inaczej przyznal, ze mieli "sztame", a teraz im dopierdziela i w sumie git xD
@ZiomDobrzeKopci @Wycu91 Nic nie czytam od tego pana i nie mam zamiaru
@gandalf_rzulty myslalem, ze chlop sie zna na tej ekonomii, a wychodzi na to, ze niby nie
  • Odpowiedz