Wpis z mikrobloga

@Katecheta23: @czescmampytanie @WolvvloW @ttttt671 OP w sztuce wyparcia i cope osiągnął mistrzostwo, chapeau bas, czapki z głów ( ͡º ͜ʖ͡º) zakłamuje rzeczywistość, swoje niepowodzenie tłumacząc niewłaściwym sposobem korzystania z tych aplikacji. Już czas przełknąć #blackpill i przyswoić najbardziej gorzką i najbardziej deprymującą pigułkę w historii ludzkości, zejść na ziemię i pogodzić się z rzeczywistością.
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137 próbujesz wyrwać laskę na portalach, na których wygląd odgrywa pierwszorzędną rolę, nie mając odpowiedniego wyglądu. Jesteś z góry skazany na porażkę, niestety. Ja na Twoim miejscu szukałbym w innym miejscu, na przykład na szybkich randkach. Wydaj tą stówę i zobacz jak to wygląda, tam przynajmniej masz możliwość porozmawiania z kobietą, która może Cię polubi po rozmowie i coś z tego będzie więcej. Na Tinderze według mnie nie masz szans.
  • Odpowiedz
@ttttt671: nie xD jak nie jest społecznym spierdoksem i ma tak duża motywacje jak widzimy, to raczej ogarnie sobie jakąs nie przeorana przez sociale laske 4-5/10, a moje rady są dobre. Za to tindere, badoo i inne gowna niech faktycznie usunie
  • Odpowiedz