Wpis z mikrobloga

jak zbudujesz fajna relacje to juz potem nawet jakbyś byl 0/10 nie zrobi to dużej różnicy normalnej lasce.

@Przzzegrywpl: ultra mega giga hiper makro turbo eko super hiper maxi ekstra supersoniczy monumentalny kosmiczny fantastyczny totalny absolutny epicki nieziemski wybitny fenomenalny cope
  • Odpowiedz
Cześć. Widzę, zę masz podobnie jak ja. Malo ruchu, miłość do jedzenia i niestety odkładanie się tłuszczu w postaci sylwetki chudo-tłustej.
1.Jaki wzrost i waga?
2. Ile dziennie kroków robisz?

Dziwne, że mało ludzi tutaj o tym pisze, ale BARDZO pomogłaby Ci siłownia (ok 30-45 minut) + orbitrek (45-60 minut) ewentualnie ok 8-10 tysięcy kroków dziennie do tej siłowni.
Sam miałem 104, zrzuciłem do 84 (ćwicząc w domu ale to zajeło mi ok
smallboobslover - Cześć. Widzę, zę masz podobnie jak ja. Malo ruchu, miłość do jedzen...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: ujmując to brutalnie, na chwilę obecną nawet gdybyś poprawił te fatalne zdjęcia z ręki na prima sort, możliwie najbardziej korzystne prosto od fachowca to chociaż pewnie byłoby ciut lepiej to nie spodziewałbym się cudów

w najlepszym razie na cuda zacząłbym liczyć po jakimś elementarnym zadbaniu o siebie, ale nawet wtedy mając świadomość, że aplikacje randkowe mało wybaczają i bez większych defektów przy przeciętnym wyglądzie
  • Odpowiedz