Wpis z mikrobloga

@JuanPablitoSegundo_2137:
Mimo wszystko widać, że wygadany jesteś, masz swoje zdanie i trochę chęci, bo mi się nawet nie chce tych kont zakładać, więc a nóż się coś przydadzy :) Wygląd się mocno liczy, ale dynamina najważniejsza
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: tylko zapuszczając dłuższe nie maskujesz tego, że na części głowy włosów nie masz, to będzie raz że trudne w utrzymaniu, a dwa że średnie wizualnie. Idź do ogarniętego fryzjera (nawet bardziej niż barbera, bo brody na razie nie masz) i niech coś wymyśli. Krótkie nie muszą być na patusa albo na jeża, jak rozsądny człowiek to coś wymyśli. To nie tak, że człowiekowi jest ładnie w tym, co sobie
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: ale ja nie copeuje, to Ty się zastanawiasz czy źle używasz aplikacji i czy może przez to nie masz żadnych matchy. Cope to wyparcie rzeczywistości i myślenie, że kiedyś jednak znajdzie się szara myszka. Polecam Ci usunąć tam konta, bo tylko pogłębi to Twoją samoocenę i może spowodować depresję.
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: dalej nie ogarnąłeś że wrzucanie kazdego zdjęcia w tej samej złej pozie która eksponuje twój tragiczny podbrudek to nie jest dobry pomysł. albo ze te porozciągane dziecięce koszulki to można było nosić w gimbazie, a nie do zdj na tinderze. no i dalej nie zrobiłeś nic z tym body fatem żeby jak najbardziej poprawić tą twarz.

poza tym zamiast skupiać się na takich rzeczach które wypisała @kasiknocheinmal i
  • Odpowiedz
@czescmampytanie brutalne, zajebiste

@JuanPablitoSegundo_2137 ode mnie, sądząc po opisie i komentarzach, jesteś mega zagubiony, masz silny syndrom wyparcia i oceniasz swój wygląd znacznie za wysoko
nie jesteś w top 10%, raczej w bottom 15. Spoko, ja niewiele wyżej.

Ale opis, komentarze i narzekanie, że będziesz musiał przebrać kilka zdjęć...
  • Odpowiedz
Ta, i zamiast 5 fot, które zdaniem znajomego będą git to robisz 500 z których wybierzesz 2, bo na 90% z nich się okaże, że kąt nie taki albo ucina Cię w połowie kadru, bo nie widziałeś

@JuanPablitoSegundo_2137: po pierwsze te 5 fot które robisz od razu nie są git, po drugie na tym polega tworzenie dobrych fotografii, że robisz 500 zdjęć z których dobrych jest tylko 5.
  • Odpowiedz