Wpis z mikrobloga

Odnośnie tego wpisu - https://wykop.pl/wpis/81299241/koniec-peklem-poddaje-sie-dzisiaj-wybily-moje-30-u

Przecież k---a te odpowiedzi i sugestie co robić i dlaczego OP nie ma dziewczyny to jakiś żenujący żart.

Wszystkim tym lamusom co mydlą @darkmen2905 oczy jakimiś gównoporadami polecam chociażby przez 1 dzień w swoim życiu być BARDZO przystojnym. Tylko 1 dzień i skończyłyby się te żałosne farmazony i trucie chłopom mózgów.
W kontekście seksualnym z kobietami liczy się TYLKO wygląd*, cała reszta to dodatki

Mistrzowie pozwolę zadać wam pytania:
Gdyby tak wyglądał to czy laski "nie wiedziałby czego chcą"?
Gdyby tak wyglądał to czy byłby ghostowany?
Gdyby tak wyglądał to czy musiałby znaleźć sobie lepsze hobby(XDDDDDD)?
Gdyby tak wyglądał to czy byłby dla lasek nudny?
Gdyby tak wyglądał to czy JAKAKOLWIEK laska nie przyszłaby na spotkanie?
Gdyby tak wyglądał to czy miałby JAKIEKOLWIEK problemy z kobietami?

*wiadomo dynamiczny chad > autystyczny chad, a chłopy z hajsem to kandydaci na bankomat co po małżeństwie raz w miesiącu przy zgaszonym świetle

#tinder #zwiazki #blackpill #randkujzwykopem #p0lka
@darkmen2905 +323
Koniec, pękłem, poddaję się...

Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.

Jestem zmęczony kobietami z
izaak_goldstein - Odnośnie tego wpisu - https://wykop.pl/wpis/81299241/koniec-peklem-...

źródło: 4895224_1745475298960

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@git_commit: Ty ale beka beką, ale ja serio IRL widzę na własne oczy, że po ślubach laski moich kolegów mają wobec nich taką lekką pogardę, taki brak szacunku, czasem dosłownie mają taki wzrok i minę jakby patrzyły na g---o xD więc wydaje mi się, że w sypialni też jest posucha
  • Odpowiedz
@izaak_goldstein: Rel, beciakom coś kiedyś skapnęło i myślą że brak mordy można nadrobić XD jeszcze komentarze:

pijesz, palisz? coś musisz robić nie tak

Mógłbym zrobić kalkę z wyznania tamtego anonima z paroma drobnymi różnicami i co mogę dodać: wygląd to WSZYSTKO, dla mnie po prostu rynek relacji jest kompletnie zamknięty, zawsze jestem tylko tym nieatrakcyjnym kolega albo kompletnie nieistniejącym w świadomości kobiet człowiekiem. Dobra morda po prostu otwiera wachlarz opcji,
  • Odpowiedz
@PerfectEquilibrium: Dokładnie tak. Generalnie to w-------m się trochę, bo typ ma 30 na karku i dalej społeczeństwo wciska mu jakieś bzdury do głowy. Będzie z---------ł, robił jakieś biznesy na kiju harując po 16h na dobę tracąc zdrowie i marnował najlepsze lata swojego życia mamiony złudną wizją miłości i zamiast postawić full egoistycznie na siebie, natrzepać trochę hajsu, poinwestować, latać po świecie i r----ć jakieś kubanki, to będzie harował aż wreszcie
  • Odpowiedz
@izaak_goldstein: To nie beka, kiedyś przypatrzyłem jak kuzynka traktuje męża, ale miałem parę lat mniej, więc refleksja przyszła z czasem. Okazało się że to nie żadna z moich projekcji, bo potem kilka osób z rodziny podzieliło się ze mną tymi samymi obserwacjami, aż w końcu owa kuzynka sama się wysprzęgliła i powiedziała coś w rodzaju: "nie zachowuje się jak prawdziwy facet, ale niech przynajmniej robi po 12h na mnie i
  • Odpowiedz
@izaak_goldstein: Klasyczny scenariusz w odpowiedzi na ten wpis, czyli normicki galighting, zakładanie rzeczy o których się nie ma pojęcia i p-----c słowna wobec typa. Jak już się parę takich wpisów widziało to komentarze same się w głowie układają bo je też wszystkie już widziałeś.

Potem to już kwestia czy gościu posłucha się tych z-------h normickich rad co nie dają rezultatów czy zrozumie, że problemem jest jego wygląd. Szkoda, że to
  • Odpowiedz
Gdyby tak wyglądał to czy JAKAKOLWIEK laska nie przyszłaby na spotkanie?

@izaak_goldstein: nawet nie dałabym w prawo (czy tam lewo, nie wiem w którą stronę jest akcept na tinderkach), od typa bije taka miłość własna i narcyzm, że nadaje się tylko do ładnego wyglądania w reklamie jakiegoś zegarka ze średniej półki
  • Odpowiedz
@izaak_goldstein: Sporo komentarzy pod tamtym wpisem to normicki standard. Przeważnie bardzo standardowe teksty jakby pisane przez boty z tym samym softem np. poniższy klasyczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a wiesz czemu tak jest??? Bo szukacie sobie modeleczek, które nagle staną się waszą mamusia; będą prały, gotowały, sprzątały i was podziwiały. Niestety czasy się zmieniły. Kobiety dużo osiągnęły do rzęs zarabiają, mają hobby ale często nie wyglądają
  • Odpowiedz
@izaak_goldstein: Pooglądaj sobie hoe math na YT. Gość dobrze tłumaczy w czym rzecz. Jeśli nie jesteś 8-9/10, a 7/10, to jesteś w stanie np. pieniędzmi, dowcipem, ubraniem, pracą (np. chirurg) zrobić jedno oczko więcej i zdobyć zainteresowanie tinderówek. Dopiero jak jesteś < 7/10, to generalnie kaplica i lepiej dać sobie spokój.
  • Odpowiedz
nawet nie dałabym w prawo (czy tam lewo, nie wiem w którą stronę jest akcept na tinderkach), od typa bije taka miłość własna i narcyzm, że nadaje się tylko do ładnego wyglądania w reklamie jakiegoś zegarka ze średniej półki

@Marysiabaton: jak po samym zdjęciu wysnułaś wnioski ze chłop jest narcyzem? bo wydał kase na barbera? bo ma tatuaż? bo ma kolczyki w uchu? bo się nie uśmiechnął na zdj?
  • Odpowiedz
@marcin-tirowiec: Właśnie o to chodzi, żeby zrozumieć, że w praktyce tylko wygląd się liczy, bo nawet jak bez niego wejdziesz w związek to będziesz pogardzany. A jak to zrozumiesz to przestajesz marnować czas i życie w pogoni za babami i zajmiesz się ustawianiem SOBIE wygodnego życia

@Eugeniusz_Zua: Trochę tak trochę nie, bo wiadomo że z takim dynamiczakiem miałaby ciekawsze życie niż z doomerem, ale i tak ostatecznie najważniejszy jest
izaakgoldstein - @marcin-tirowiec: Właśnie o to chodzi, żeby zrozumieć, że w praktyce...

źródło: giphy

Pobierz
  • Odpowiedz