Aktywne Wpisy

Brydzo +277
Telewizja, która skupia się na konkretach.
#debata
#debata
źródło: Screenshot 2025-05-23 205425
Pobierz
matthew1990 +12
Nawrocki mial za zadanie sie nie zblaznic i tego nie zrobil :-)
9 dni i odpoczniemy od tuskobotow
#debata
9 dni i odpoczniemy od tuskobotow
#debata

![Nieistniejące "masowe groby" w Kanadzie [fragment podcastu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b3e9c9a59dcfe98620d09f1ff3af46f41f3214293e5ad1cfb44dd94b2cc371d6,q80.png)
Przecież k---a te odpowiedzi i sugestie co robić i dlaczego OP nie ma dziewczyny to jakiś żenujący żart.
Wszystkim tym lamusom co mydlą @darkmen2905 oczy jakimiś gównoporadami polecam chociażby przez 1 dzień w swoim życiu być BARDZO przystojnym. Tylko 1 dzień i skończyłyby się te żałosne farmazony i trucie chłopom mózgów.
W kontekście seksualnym z kobietami liczy się TYLKO wygląd*, cała reszta to dodatki
Mistrzowie pozwolę zadać wam pytania:
Gdyby tak wyglądał to czy laski "nie wiedziałby czego chcą"?
Gdyby tak wyglądał to czy byłby ghostowany?
Gdyby tak wyglądał to czy musiałby znaleźć sobie lepsze hobby(XDDDDDD)?
Gdyby tak wyglądał to czy byłby dla lasek nudny?
Gdyby tak wyglądał to czy JAKAKOLWIEK laska nie przyszłaby na spotkanie?
Gdyby tak wyglądał to czy miałby JAKIEKOLWIEK problemy z kobietami?
*wiadomo dynamiczny chad > autystyczny chad, a chłopy z hajsem to kandydaci na bankomat co po małżeństwie raz w miesiącu przy zgaszonym świetle
#tinder #zwiazki #blackpill #randkujzwykopem #p0lka
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z
źródło: 4895224_1745475298960
Pobierz@izaak_goldstein: raz w roku* chciales chyba napisać, zobacz sobie tag #deadbedroom na reddicie
Mógłbym zrobić kalkę z wyznania tamtego anonima z paroma drobnymi różnicami i co mogę dodać: wygląd to WSZYSTKO, dla mnie po prostu rynek relacji jest kompletnie zamknięty, zawsze jestem tylko tym nieatrakcyjnym kolega albo kompletnie nieistniejącym w świadomości kobiet człowiekiem. Dobra morda po prostu otwiera wachlarz opcji,
Potem to już kwestia czy gościu posłucha się tych z-------h normickich rad co nie dają rezultatów czy zrozumie, że problemem jest jego wygląd. Szkoda, że to
@izaak_goldstein: nawet nie dałabym w prawo (czy tam lewo, nie wiem w którą stronę jest akcept na tinderkach), od typa bije taka miłość własna i narcyzm, że nadaje się tylko do ładnego wyglądania w reklamie jakiegoś zegarka ze średniej półki
@Marysiabaton: jak po samym zdjęciu wysnułaś wnioski ze chłop jest narcyzem? bo wydał kase na barbera? bo ma tatuaż? bo ma kolczyki w uchu? bo się nie uśmiechnął na zdj?
@Eugeniusz_Zua: Trochę tak trochę nie, bo wiadomo że z takim dynamiczakiem miałaby ciekawsze życie niż z doomerem, ale i tak ostatecznie najważniejszy jest
źródło: giphy
Pobierz@izaak_goldstein: Są inne zmienne. Może zacząć pożądać.