Wpis z mikrobloga

@izaak_goldstein: To nie beka, kiedyś przypatrzyłem jak kuzynka traktuje męża, ale miałem parę lat mniej, więc refleksja przyszła z czasem. Okazało się że to nie żadna z moich projekcji, bo potem kilka osób z rodziny podzieliło się ze mną tymi samymi obserwacjami, aż w końcu owa kuzynka sama się wysprzęgliła i powiedziała coś w rodzaju: "nie zachowuje się jak prawdziwy facet, ale niech przynajmniej robi po 12h na mnie i
  • Odpowiedz
Gdyby tak wyglądał to czy JAKAKOLWIEK laska nie przyszłaby na spotkanie?

@izaak_goldstein: nawet nie dałabym w prawo (czy tam lewo, nie wiem w którą stronę jest akcept na tinderkach), od typa bije taka miłość własna i narcyzm, że nadaje się tylko do ładnego wyglądania w reklamie jakiegoś zegarka ze średniej półki
  • Odpowiedz
@izaak_goldstein: Sporo komentarzy pod tamtym wpisem to normicki standard. Przeważnie bardzo standardowe teksty jakby pisane przez boty z tym samym softem np. poniższy klasyczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a wiesz czemu tak jest??? Bo szukacie sobie modeleczek, które nagle staną się waszą mamusia; będą prały, gotowały, sprzątały i was podziwiały. Niestety czasy się zmieniły. Kobiety dużo osiągnęły do rzęs zarabiają, mają hobby ale często nie wyglądają
  • Odpowiedz
@izaak_goldstein: Pooglądaj sobie hoe math na YT. Gość dobrze tłumaczy w czym rzecz. Jeśli nie jesteś 8-9/10, a 7/10, to jesteś w stanie np. pieniędzmi, dowcipem, ubraniem, pracą (np. chirurg) zrobić jedno oczko więcej i zdobyć zainteresowanie tinderówek. Dopiero jak jesteś < 7/10, to generalnie kaplica i lepiej dać sobie spokój.
  • Odpowiedz
nawet nie dałabym w prawo (czy tam lewo, nie wiem w którą stronę jest akcept na tinderkach), od typa bije taka miłość własna i narcyzm, że nadaje się tylko do ładnego wyglądania w reklamie jakiegoś zegarka ze średniej półki

@Marysiabaton: jak po samym zdjęciu wysnułaś wnioski ze chłop jest narcyzem? bo wydał kase na barbera? bo ma tatuaż? bo ma kolczyki w uchu? bo się nie uśmiechnął na zdj?
  • Odpowiedz