Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file4901748679238703144
PobierzTortex, wiadomo chemia nawet z sentymentu ostatnio kupilem smak sie nie zmienił.
A tak to Heinz na przemian z Hellmansem ewentualnie roleski robi robotę.
Komentarz usunięty przez moderatora
W zasadzie od kiedy przestał być tam produkowany to ketchup ten przestał być dla mnie, rodziny oraz znajomych jadalny.
A pisze to jako mieszkaniec dalszych okolic, co to do 14 roku życia nie znal smaku innych ketchupów, a w kolejnyh latach żaden inny nie miał podjazdu.
Zmiana właściciela
Precyzyjniej mówiąc, czuć że pikantny jest pikantny, bo o ostrości trudno tu mówić, no ale jak ktoś ma tolerancję na poziomie umierania od pieprzu (są tacy, znam) to będzie go trochę palić.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz