Aktywne Wpisy

Sharazsugar +2
Poznałam dzisiaj nową laskę w kawiarni na uczelni - Zuzia, pierwszak z psychologii. Siadła przy moim stoliku bo nie było miejsca i od razu zaczęła gadać. I wecie co... czułam się jakbym słuchała siebie sprzed 100 lat lol
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

W każdym razie, gdyby komuś wpadły w oko na czyimś balkonie, działce, ogródku, to dajcie znać. #bonsai #wroclaw #zlodziej #drzewa #rosliny
źródło: lost
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@srogi_pierog: chyba słabo podlewałeś, bo coś małe urosły...
@srogi_pierog: czemu?
Może kiedyś napisałbyś coś więcej na ten temat albo odesłał do wartościowych treści ?
Współczuję :( piękne drzewka
Parę tygodni temu ze znajomego ogrodu we Wrocławiu ktoś zajumał trzy niwaki z sosny i ostrokrzewu (formowane drzewa do gruntu) i jedno bonsai (ale takiej wielkości, że dwie osoby musiały je targać). Plaga,
Wrocław - 200 000 ukrainców. Mam pewne podejrzenia.
przychodzi trzy razy dziennie je podlewać? Nie ma systemów automatycznych do podlewania? Kiedyś chciałem kupić takie drzewko, ale widzę że to chyba jednak nie dla mnie
@srogi_pierog porozklejaj po osiedlu informacje, że poszukujesz drzewek. Może ktoś nie tyle ukradł, ile wziął, bo myślał, że ktoś dobre drzewka zostawił na trawniku. Napisz, że czas ma znaczenie, bo bez odpowiedniej
Dokładnie tak. Nie takie duże jak te (one mają ok. 50 cm), ale w dużo mniejszej donicy. Pełna lampa od rana, mieszanka jest sucha po godzinie, po trzech jak nie podlejesz, to korzenie usychają. Nauka na własnych błędach jest nietania, ale nie idzie w las :)
Jak piszesz, systemy podlewania albo znajomek. Do tego przestawiam