@pasta_alla_carbonara: na wizji zawsze uśmiechnięty, pozytywny, emanował i zarażał dobrą energią. Oglądałem go chętnie bez względu na tematykę kulinarną. Po prostu przekazywał dobre emocje. Szkoda chłopa i Jego rodziny
@pasta_alla_carbonara tak,tak szkoda chłopa bo …zmarł czyli stało się to co z nami się stanie.
Cieszcie się że go nie poznaliście bo większego buraka z wywalonym ego w kosmos w restauracji to w życiu nie widziałem. Zawsze domagał się za darmo, zawsze powoływał się na znajomości, zawsze kombinował tak żeby było źle i dostać za darmo. Generalnie baaardzo źle go wspominam i domyślam się że z gastro w Warszawie to większość ludzi
@Royal_Pheasant: od tej strony warszawskiego gastro nie znam, raczej z tego co gotuja i jak, niz jacy są. Mi bylo szkoda goscia, bo poskladalo go ledwo w pare miesiecy. Ja na takie rzeczy nie wplacam, ale jak ktos chcial to ich sprawa i ich pieniadze. No ale po dajmy na to zalobie wypada sie rozliczyć.
@Royal_Pheasant: ciężko go oceniać bo gość był w desperacji i chwytał się wszystkiego. To wyłudzanie pieniędzy przez lekarzy zza granicy powinno być jakoś uregulowane
@UgandaWarrior no tak tylko ile chcieli lekarze tego się już nie dowiesz. I myślę że te zbiórki powinny być uregulowane aby nie pozwalać na zbieranie z byle powodów przez goscia ktory ma 2 lub 3 mieszkania w Warszawie xdd Widziałem podobną sytuację w okolicy. Glejak mózgu, zbiórka na start i koszty leczenia 250 tysięcy. Jak się okazało że pieniądze się zebrały w kilka dni to cyk 450k jednak. Jak i ten
@pasta_alla_carbonara właśnie wróciłem z pracy (gdzie mignęło mi info o Tomku) i dowiedziałem się że popołudniu zmarła siostra mojej mamy - rak trzustki...
@UgandaWarrior dokładnie, lekarze mówią nie ma szans, a że gdzieś w USA za 55 milionów jest terapia, która daje 0,0005% szansy na sukces ( czyli tyle samo co i nas) to jest to wyłudzenie pieniędzy i żerowanie na desperacji. Taka zbiórka powinna być nielegalna
@Cernold: miałem tu nieprzyjemność pisać o tym jaka jest skuteczność tych super terapii w USA i że dla mnie to wielki wałek to zostałem zwyzywany od doktora Mengele i od wariata że trzeba walczyć do końca ZAWSZE, ZA KAŻDYM RAZEM. Całe szczęście pochodzę z rodziny lekarskiej i jeśli dostanę wyrok glejak 4 stopnia to wyjadę na pół roku na Dominikanę, odejść na swoich własnych zasadach.
@UgandaWarrior: moja koleznka 32lvl tez zachorowala na raka skóry. Też jakiś rzadki. W polsce lekarze powiedzili ze bez szans na leczenie. Zbiórka na Izrael, prawie 1mln zł. Pół roku i piach. Ciekawe ile z tych "terapii" Izraelskich kończy się sukcesem, bo śmiem wątpić
@Royal_Pheasant: o wlasnie sie zastanawiałem czy był serio taki serdeczny i ciepły czy to kolejny bucc nadęty tylko że zamaskowany, bo nigdzie nie widzialem ani jednego negatywnego komentarza na ten temat chcialbys rozwinąć jakoś troche?
F-85 zestrzelony w Iranie. Na zwykłych zdjęciach tego nie widać, dopiero porównanie z sylwetkami ludzi oddaje prawdziwy rozmiar tego samolotu... #iran #izrael
Izrael wynajduje lekarstwa na choroby genetyczne podczas gdy iran wynajduje zakaz prowadzenia rowerów dla kobiet. Wiadomo kogo poprze wykoppeel. #izrael #iran
#gotowanie #masterchef #jedzenie #gastronomia #rak #nowotwory
źródło: IMG_1026
Pobierz41 lat - zdecydowanie za szybko
Lubiłem go, fajnie się oglądało w tv jak czasem trafiłem.
Cieszcie się że go nie poznaliście bo większego buraka z wywalonym ego w kosmos w restauracji to w życiu nie widziałem.
Zawsze domagał się za darmo, zawsze powoływał się na znajomości, zawsze kombinował tak żeby było źle i dostać za darmo. Generalnie baaardzo źle go wspominam i domyślam się że z gastro w Warszawie to większość ludzi
Widziałem podobną sytuację w okolicy.
Glejak mózgu, zbiórka na start i koszty leczenia 250 tysięcy. Jak się okazało że pieniądze się zebrały w kilka dni to cyk 450k jednak.
Jak i ten
chcialbys rozwinąć jakoś troche?