Wpis z mikrobloga

@pasta_alla_carbonara tak,tak szkoda chłopa bo …zmarł czyli stało się to co z nami się stanie.

Cieszcie się że go nie poznaliście bo większego buraka z wywalonym ego w kosmos w restauracji to w życiu nie widziałem.
Zawsze domagał się za darmo, zawsze powoływał się na znajomości, zawsze kombinował tak żeby było źle i dostać za darmo. Generalnie baaardzo źle go wspominam i domyślam się że z gastro w Warszawie to większość ludzi
  • Odpowiedz
@Royal_Pheasant: od tej strony warszawskiego gastro nie znam, raczej z tego co gotuja i jak, niz jacy są. Mi bylo szkoda goscia, bo poskladalo go ledwo w pare miesiecy. Ja na takie rzeczy nie wplacam, ale jak ktos chcial to ich sprawa i ich pieniadze. No ale po dajmy na to zalobie wypada sie rozliczyć.
  • Odpowiedz
@UgandaWarrior no tak tylko ile chcieli lekarze tego się już nie dowiesz. I myślę że te zbiórki powinny być uregulowane aby nie pozwalać na zbieranie z byle powodów przez goscia ktory ma 2 lub 3 mieszkania w Warszawie xdd
Widziałem podobną sytuację w okolicy.
Glejak mózgu, zbiórka na start i koszty leczenia 250 tysięcy. Jak się okazało że pieniądze się zebrały w kilka dni to cyk 450k jednak.
Jak i ten
  • Odpowiedz
@UgandaWarrior dokładnie, lekarze mówią nie ma szans, a że gdzieś w USA za 55 milionów jest terapia, która daje 0,0005% szansy na sukces ( czyli tyle samo co i nas) to jest to wyłudzenie pieniędzy i żerowanie na desperacji. Taka zbiórka powinna być nielegalna
  • Odpowiedz
@Cernold: miałem tu nieprzyjemność pisać o tym jaka jest skuteczność tych super terapii w USA i że dla mnie to wielki wałek to zostałem zwyzywany od doktora Mengele i od wariata że trzeba walczyć do końca ZAWSZE, ZA KAŻDYM RAZEM. Całe szczęście pochodzę z rodziny lekarskiej i jeśli dostanę wyrok glejak 4 stopnia to wyjadę na pół roku na Dominikanę, odejść na swoich własnych zasadach.
  • Odpowiedz
@UgandaWarrior: moja koleznka 32lvl tez zachorowala na raka skóry. Też jakiś rzadki. W polsce lekarze powiedzili ze bez szans na leczenie. Zbiórka na Izrael, prawie 1mln zł. Pół roku i piach. Ciekawe ile z tych "terapii" Izraelskich kończy się sukcesem, bo śmiem wątpić
  • Odpowiedz
@Royal_Pheasant: o wlasnie sie zastanawiałem czy był serio taki serdeczny i ciepły czy to kolejny bucc nadęty tylko że zamaskowany, bo nigdzie nie widzialem ani jednego negatywnego komentarza na ten temat
chcialbys rozwinąć jakoś troche?
  • Odpowiedz