Wpis z mikrobloga

• 433
@Jefrjeitor: cały czas. Zwłaszcza baby z dziećmi. Widać po nich jak to odejmuje minimum 5 lat życia. Robota na nocki i w kołchozie kolejne 10.
Ludzie po 30 potrafią wyglądać na 20 i 40 w zależności od tego jak żyją.
  • Odpowiedz
@Jefrjeitor: a to akurat zależy, o tych co choćby minimalnie o siebie dbają to nawet po nastu latach mam wrażenie że nic się nie zmienili. Ci co jedzą syf, są otyli, nie mają ruchu i ogólnie o siebie nie dbają to faktycznie się starzeją
  • Odpowiedz
@Jefrjeitor: Ja zazwyczaj patrzę na wagę ( ͡° ͜ʖ ͡°) 80 procent osób które spotkam bo długim czasie się oporowo spasła, jednak jest coś na rzeczy z tym problemem w PL
  • Odpowiedz
@ATAT-2: to głównie dotyczy kobiet, które wyszły za mąż i mają dziecko, wydaje im się, że daje im to immunitet na w----------e. Później jak je facet zostawi to okazuje się, że można zadbać o swój wygląd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jefrjeitor: ja mam tak że poznaje nowych ludzi i jestem przekonany że są sporo starsi, a później się okazuje że sa z pozniejszych rocznikow. Najwięcej dodaje lysienie/się włosy, nadwagą i zarost, u kobiet brak makijażu. Tylko ze to raczej złudzenie, bo z kolei ogladam zdjęcia sprzed 5-10 lat i myślę "co za młody chlopak" więc sam też nie sroje w miejscu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jefrjeitor: zależy. Po niektórych widać po niektórych nie. Ostatnio spotkałem koleżankę po 12 latach. Prawie nic się nie zmienila, może tylko kilka zmarszczek. A w tym czasie miała 2 ciąże
  • Odpowiedz
@apeee: coś w tym jest, ja z kolei miałem 10-lecie matury i stwierdziłem, że prawie nikt się nie zmienił. A to dlatego, że prawie nikt nie ma dzieci.
  • Odpowiedz