Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +288
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +97
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

@Koziom: i to go usprawiedliwia?
https://x.com/szymon_holownia/status/1916083574832337398
źródło: temp_file871609763473480622
PobierzI bardzo kurła dobrze, widać, że ma ten luz. Ma mój głos :)
@Niebieski40: ? A jest to żenujące, ponieważ...?
Człowiek reprezentuje Polskę jako druga osoba w państwie, kandydat na Prezydenta. Jeżeli Hołownia chce być prezydentem to tak, powinien sobą reprezentować standardy powagi urzędu a nie robić Bronka 2.0
Poza tym przechodząc do oceny programowej: jak on chce zrobić z polskich fabryk zbrojeniowych 10 miejsce w świecie ? Zakaz smartfonów w szkołach ? Co w momencie jak coś się dziecku stanie i nie będzie kto mógł mu
Za to brak koalicji to tvpis, katoliban, wały na funduszu sprawiedliwości, ułaskawianie aparatczyków
@Maye: Ostra ocena obecnej władzy. Dorwali się do koryta, spółek skarbu państwa i ryją swoje aż miło, zwłaszcza PSL xD
Może NGO'sy dostały
Jak rządzi koalicja z Szymkiem to dobrze, fajnie, obywatelsko, a nawet TVP bardzo dobre jest i nie nadaje partyjnej propagandy, mieszkania tanie (xD), sprawiedliwie, uczciwie, nie ma korupcji, nie ma złodziejstwa
jakby koalicja z Szymkiem miała nie rządzić to samo zło, koniec świata, korupcja, dyletanctwo, TVP już nie dobre, katoliban, rosja, putin, szatan, słabi wobec silnych, silni wobec słabych...
To co piszesz więcej
@dziadyga1: Typowa mentalność Kalego u neuropków i wyborców Hołowni. Mój populista lepszy niż twój ¯\(ツ)/¯