Aktywne Wpisy

sforce +110
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

mirko_anonim +360
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#kosmos #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
@hidden1967: jakby wiem ile to jest miliard. Albo dwa tysiące miliardów.
Bezos ma obecnie ponad 200 miliardów dolarów. To tylko 10 razy mniej, ale dalej w tej
Budżet UE jest w bilionach, wartości korporacji są liczone w bilionach, w ludzkim ciele masz 30-40 bilionów komórek. Bilion jest używany. W bilionach mogłem liczyć ile tranzystorów miałem w swojej koparce krypto.
Bilion to może być liczba niewyobrażalna dla jakiegoś pasterza owiec na bliskim wschodzie. Jak ktoś interesuje się technologią, nauką czy geopolityką to
@Atreyu:
Komentarz usunięty przez autora
Nie ma się czym zachwycać. Bardzo dużo syfu.
#efilizm
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
E------o-<-<
Komentarz usunięty przez autora
@Pan_Kielonek: ja używam, jak liczę kurz na dywanie i się zastanawiam czy już odkurzać, czy dokręcić do równego, bo mam z grubsza policzone ile do worka wchodzi.
Normalni ludzie niestety już odeszli z tego portalu.
Dzięki za ciekawy link.
Witam
Nie da się
Pozdrawiam
Btw G64 to jednak poyebana liczba
Pewnie znasz, ale jeśli nie, to odwdzięczę się filmem o możliwym końcu wszechświata