Aktywne Wpisy

vieniasn +244
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

dominges08 +37
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz

Stała praca, spokojny wieczór, ktoś obok, brak chaosu – to kiedyś był cel, a teraz wygląda jak plan minimum.
Czy ludzie jeszcze umieją docenić zwyczajność, czy już tylko gonią za czymś, żeby mieć co pokazać innym?
@sarnita: ja nic nie umiem docenić
Ale generalnie prawda to
Jak widzisz propagandę sukcesu w social mediach to zwyczajność staje się nudna.
Być może się mylę, ale zakładam, ze jesteśmy tutaj z reguły w przedziale wieku 25-35 lat, może co poniektórzy trochę więcej.
Nasi rodzice, w większości, to byli ludzie, którzy wykonywali prace fizyczne, w mniejszości własne działalności czy tez zawody po studiach. I jest to całkiem ok, za PRL klasa robotnicza była najbardziej uprzywilejowana, a inteligencja -
Znam bardziej perspektywę korporacyjna, bo sam pracowałem przez jakiś czas i uważam to za najgorsze doświadczenie w
Z tą pracą fizyczną vs korpo — różnica jest realna,
C-----a pensja 1800 zł za stanie na kasie, powolna wegetacja, brak rozrywek,
brak pieniędzy na jakiekolwiek wakacje, ciuchy kupowane raz w roku
albo co miesiąc w szmateksie, brak pieniędzy na rozwój swoich dzieci,
"tate tate jestem dobry w gała, zapisz mnie do klubu, to tylko 60 zł miesięcznie -
Odinstaluj i świat się naprawia, serio
Wyłącz facebooka i pogadaj z ludźmi dookoła. To tylko obrazki, nie każdy na co dzień wiedzie takie życie
Bez studiów też tak bywa. Czasem wysiłek się opłaca, a czasem nie.