Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 167
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Elev tak myślę że skoro rozwód jest z jej winy. A twój status majątkowy się pogorszył. Może to ty powinieneś pozwać żonę o alimenty na siebie xD
  • Odpowiedz
@Elev: trzymaj sie stary. Walcz. Imo ja czaje ze utrzymanie dziecka kosztuje ale jak ty masz sie sam utrzymać za kase ponizej minimalnej? XD Przeciez rezygnujesz ze wszystkiego by płacic alimenty a ona nie musi pracować bo dostanie 4k prawie z alimentów i 800+.
  • Odpowiedz
@DEMONzSZAFY nie generalizuj , nie każda tylko myśli jak tu zdradzić i okraść
Np ja bym tak nigdy nie umiała kogoś potraktowac w sensie zdradzić i jeszcze oskubać z kasy ale to tylko ja , nie wiem jak inni , niektórzy faktycznie mają niski kodeks moralny wobec innych , co objawia się między innymi pasozytowaniem
  • Odpowiedz
@blargotron

@Elev: Jaki tok rozumowania skłonił cię do:

1. Związania się z polką.

2. Wzięcia ślubu z polką w Polsce.

3. Spłodzenia 2 dzieci z tą polką.

Narodowość nie ma nic do rzeczy są też takie ukrianki Azjatki czarne , bycie kanalia to nie narodowosc, jeśli postępujesz z kimś bez empatii to prawdopodobnie to rys psychopatyczny a nie narodowość, poprostu nadział się na złego człowieka i tu plec ani
  • Odpowiedz
@blargotron

@Linnior88: OK, nie wiem, w takim razie zastąp "polka" "kobietą", a Polska niech zostanie.

A dlaczego 'kobieta" są też i faceci tacy , są też i kobiety które będą cię zawsze wspierać , tu znowu nie ma znaczenia płeć , poprostu źle trafił i tyle
  • Odpowiedz
@kobiaszu: Z definicji płaci się na dzieciaki, więc wina nie ma znaczenia tylko u kogo siedzą. Albo się nie starał albo przegrał z powodów, których nie określił. 700zł na łeba to są bardzo pobłażliwe ali w tych czasach, rzekłbym że stawka głodowa. Każda patusiara dziś startuje z MINIMUM 1k, ale zwykle na start więcej i dopiero z tego się schodzi.
  • Odpowiedz
@Linnior88: Dlatego, że w razie konfliktu między partnerami, mężczyzna jest na straconej pozycji i takie są niezaprzeczalne fakty. Oczywiście, że są konfliktowi mężczyźni. Po prostu nie ma równości i sprawiedliwości w tak-zwanym wymiarze sprawiedliwości.
  • Odpowiedz
Baba zdradziła, a chłop o tak musi płacić. Małżeństwo z perspektywy faceta to same minusy

@kobiaszu: W białym cuckoldstanie nad wisłą w centrum białego świata. W takim np arabskim 3 świecie baba cię zdradzi to mówisz do ludzi "daj kamienia" i wyrywasz chwasta.
  • Odpowiedz