Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +3
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.1% (385)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.9% (189)

DzikuDziczyzna +85
Halo Siarka!
Czy to prawda, czy jednak podkręcony farmazon Wielonoga?
#tarnobrzeg #afera #policja #stonoga
Czy to prawda, czy jednak podkręcony farmazon Wielonoga?
#tarnobrzeg #afera #policja #stonoga
źródło: 1000022744
Pobierz

O tym u kogo będzie dziecko nie decyduje czyja była wina, lecz dobro dziecka,
Na przykład jeśli matka się dobrze praktycznie sama opiekowała dziećmi, ale zdradzała męża to sąd prawdopodobnie da jej główną opiekę, a mężowi częste odwiedziny
A alimenty nie są dla niej, tylko dla dzieci, i sądy sprawdzają jak są
@FunnyLogin: 700 ojciec + 700 matka + 800 plus, to wciąż tak mało na jedno dziecko? XD plus zwolnienia podatkowe z racji samotnie wychowującej..
@Elev: to jest twoja obecna żona bo jesteście po ślubie który nie został unieważniony
Niż matka co może ma te wszystkie weryfikowalne przez sąd atuty, i dzieci deklarują że wolą mieszkać z nią,
Interesuje cie wogóle co będzie z dziećmi, czy traktujesz je jako nagrodę?
Ale no dobrze mówisz żeby oceniać czy sąd wybrał dobrze, trzeba by poznać
Dlatego trzeba patrzeć na ogół społeczeństwa, gdzie nie brakuje przykładów dojenia mężczyzn przez baby, które to wykorzystują bezwzględnie dzieci do udupienia chłopa
@bgalazka186: a co jeśli
Było takie nawet badanie gdzie na facebookowej grupce "alienowani" ojcowie mieli odpowiedzieć w ankiecie jak bardzo ich byłe stawiają przeciw nim dzieci
Gruba większość oceniała że była opowiada na ich temat dzieciom zle historie na ich temat i generalnie są masakrycznie alienowali, nie potrafili za