Wpis z mikrobloga

#wysokieobcasy ja p------e co to jest za zbiorowisko p0lek niskiej jakości xD ból dupska o to, że faceci mogą sobie wybierać młodsze laski XD no najlepiej jak by każdy facet dostawał z przydziału w urzędzie starą prukwe bo się p0lkom tak podoba XD

https://www.facebook.com/share/p/1LPgtHto9z/
jestagrest-niema - #wysokieobcasy ja p------e co to jest za zbiorowisko p0lek niskiej...

źródło: Screenshot_20250421-003854_Facebook

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jest_agrest-nie_ma

BO DLA KOBIETY PRZYSTOJNY I BOGATY KOLEŚ NIE JEST TROFEUM XD

Zapewne artykuł napisany na kliknięcia ale coś w tym jest. Niestety ludzie działają jak zwierzęta i tak samo jak kobieta wybierze faceta który jest atrakcyjniejszy czy bogatszy tak samo facet mając możliwość i pieniądze wybierze sobie młodszą i ładniejszą bo najzwyczajniej w świecie może. Niestety ale równouprawnienie tutaj już jest niedobra ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@jest_agrest-nie_ma: Starsze kobiety przespały swój czas na znalezienie męża i teraz widzą, że faceci nie interesują się nimi tak jak kiedyś. Dlatego zaczynają demonizować mężczyzn – bo ci wolą młode, atrakcyjne dziewczyny. Mało tego, zarzucają facetom bycie PDF-ami, jeśli różnica wieku przekracza 6 lat xD. Poziom hipokryzji u wielu kobiet po trzydziestce to jakiś kosmos – same w wieku 18-23 oglądały się za facetami starszymi o minimum 4 lata.
  • Odpowiedz
@jest_agrest-nie_ma o ile jestem w stanie zrozumieć problem w sytuacji gdy na przykład starszy facet poderwie 18 latkę w liceum, bo dochodzi tutaj nadużycie pozycji

ale płacze, że na neutralnym gruncie dwójka dorosłych ludzi z własnej woli się z sobą wiąże to jest zwyczajnie beka

jeszcze nie widziałem by ktoś w podobny sposób bronił decyzji młodych dorosłych facetów z argumentem, że są oni niedojrzali i podatni na manipulacje
  • Odpowiedz
@witajswiecie nie oczekuj logiki i rozumu od emocjonalnych istot. One są jak Kali z pustyni i w puszczy. Jak młoda siksa zmanipuluje dziadka milionera stojącego nad grobem i uprawia prostytucję to jest gitówa, a jak stary milioner poderwie młodą siksę to jest to grooming. Baby są tak groteskowe, że powinno się im zabrać prawa człowieka ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz