Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku? Ⓘ
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki

PierdekAlonso +245
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://www.facebook.com/share/p/1LPgtHto9z/
źródło: Screenshot_20250421-003854_Facebook
Pobierzźródło: Screenshot_20250421-004234_Facebook
PobierzBO DLA KOBIETY PRZYSTOJNY I BOGATY KOLEŚ NIE JEST TROFEUM XD
Zapewne artykuł napisany na kliknięcia ale coś w tym jest. Niestety ludzie działają jak zwierzęta i tak samo jak kobieta wybierze faceta który jest atrakcyjniejszy czy bogatszy tak samo facet mając możliwość i pieniądze wybierze sobie młodszą i ładniejszą bo najzwyczajniej w świecie może. Niestety ale równouprawnienie tutaj już jest niedobra ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Ecooo: Z drugiej strony beka, że dla wykopka "stara kobieta" to taka mająca 30 lat xD
@jest_agrest-nie_ma: Ogólnie cały FB to od pewnego czasu śmietnik.
ale płacze, że na neutralnym gruncie dwójka dorosłych ludzi z własnej woli się z sobą wiąże to jest zwyczajnie beka
jeszcze nie widziałem by ktoś w podobny sposób bronił decyzji młodych dorosłych facetów z argumentem, że są oni niedojrzali i podatni na manipulacje
@xan69: Tak jest tylko w głowie przegrywa bez znajomych.