Wpis z mikrobloga

#wysokieobcasy ja p------e co to jest za zbiorowisko p0lek niskiej jakości xD ból dupska o to, że faceci mogą sobie wybierać młodsze laski XD no najlepiej jak by każdy facet dostawał z przydziału w urzędzie starą prukwe bo się p0lkom tak podoba XD

https://www.facebook.com/share/p/1LPgtHto9z/
jestagrest-niema - #wysokieobcasy ja p------e co to jest za zbiorowisko p0lek niskiej...

źródło: Screenshot_20250421-003854_Facebook

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Niestety ludzie działają jak zwierzęta i tak samo jak kobieta wybierze faceta który jest atrakcyjniejszy czy bogatszy tak samo facet mając możliwość i pieniądze wybierze sobie młodszą i ładniejszą bo najzwyczajniej w świecie może. Niestety ale równouprawnienie tutaj już jest niedobra ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Satan_Was_a_Babyboomer: nieprawda, bardzo dobre. Wg ciebie tendencja jest taka, że ludzie coraz bardziej patrzą na takie rzeczy zamiast uczucia, dopasowanie itd?
  • Odpowiedz
@Returned

ale w tych redakcjach muszą mieć bekę, że się faceci łapią na takie ragebaity

przecież bóle w okolicach odbytu wylewane w internecie w kontekście większego powodzenia młodszych lasek to powszechne zjawisko
  • Odpowiedz
Niestety ludzie niedojrzali emocjonalnie działają jak zwierzęta i tak samo jak kobieta wybierze faceta który jest atrakcyjniejszy czy bogatszy tak samo facet mając możliwość i pieniądze wybierze sobie młodszą i ładniejszą

Poprawiłem te brednie.
  • Odpowiedz