Aktywne Wpisy

dorodny-agrest +162
Znajomy - uśmiechnięty, wesoły człowiek. Zawsze fajnie się gadało. Dwójka dzieci, żona. Wczoraj jebnął się na linę. 35 lat. #depresja #samobojstwo
bambo_rambo +99
Dziś w Trójce, koło godziny 16 jakaś mocno skrzywdzona słuchaczka życzyła ojcom, żeby ich zachowanie nie było głównym tematem terapii dziecka.
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
źródło: 3
Pobierz

https://www.facebook.com/share/p/1LPgtHto9z/
źródło: Screenshot_20250421-003854_Facebook
Pobierzźródło: Screenshot_20250421-004234_Facebook
PobierzBO DLA KOBIETY PRZYSTOJNY I BOGATY KOLEŚ NIE JEST TROFEUM XD
Zapewne artykuł napisany na kliknięcia ale coś w tym jest. Niestety ludzie działają jak zwierzęta i tak samo jak kobieta wybierze faceta który jest atrakcyjniejszy czy bogatszy tak samo facet mając możliwość i pieniądze wybierze sobie młodszą i ładniejszą bo najzwyczajniej w świecie może. Niestety ale równouprawnienie tutaj już jest niedobra ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Ecooo: Z drugiej strony beka, że dla wykopka "stara kobieta" to taka mająca 30 lat xD
@jest_agrest-nie_ma: Ogólnie cały FB to od pewnego czasu śmietnik.
A tak naprawdę po 27 roku mają 0. Jesli chca związku to one muszą zabiegac o faceta.
ale płacze, że na neutralnym gruncie dwójka dorosłych ludzi z własnej woli się z sobą wiąże to jest zwyczajnie beka
jeszcze nie widziałem by ktoś w podobny sposób bronił decyzji młodych dorosłych facetów z argumentem, że są oni niedojrzali i podatni na manipulacje
@xan69: Tak jest tylko w głowie przegrywa bez znajomych.
2. wsrod niektorych chlopow rzeczywiscie istnieje mania brania sobie jak najmlodszej kobiety, gadają cos o ukłądaniu jej pod siebie (wychowywanie jak dziecko partnerki seksualnej hmmm xD), do tego nie przejmujac sie, ze bedzie z nimi dla kasy lub przez "wychowanie"
3. przecież z punktu widzenia młodego chłopa to nie jest korzystne, że majac 18 lat chcąc znaleźć partnerkę