model niewątpliwie kieruje się paradygmatem: dla każdego coś miłego.
Nie ocenia, na ile jesteś fachowcem w danej dziedzinie, chyba kieruje się ilością wpisów na temat. Zatem jak ktoś będzie dużo pytał o rozpoznawanie roślin, zrobi z niego botanika :D
Narzędzie tak ciekawe, jak niepokojące. Nie w tej wersji, ale inne też niewątpliwie są/powstają.
W każdym razie, błogosławieństwo anonimowości nalezy do tych, co od początku ściśle separowali real i virtual.
@estemen: To zbiera całą historię, wpisy, komentarze, i to co plusujesz/wykopujesz? jeśli tak, to super i czy byś mógł zrobić ogólne podsumowanie istotniejszych rzeczy które robił dany profil? bo teraz jest tylko profil psychologiczny, jak mówisz
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
przygotowałem prostą stronkę MirkoProfil, która z pomocą AI generuje profil psychologiczny Mirków i Mirabelek na podstawie ich wpisów.
https://mirkoprofil.v990.net/
Strona ma charakter czysto rozrywkowy.
#webdev #wykop #tworczoscwlasna #ai
źródło: 1
Pobierzźródło: 9c900d939ef1c0bcbc4a2104d0692e0ef6653a0b57479163edef055b20aaf5a6
PobierzZgłaszam reklamację. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek interesował się motoryzacją lub postował na jej temat...
źródło: lvntlcr
Pobierz"Jednakże często jest też impulsywny w aktach buntu (np. „wejście oknem” do ZUS-u)."
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file7735094173494447125
PobierzNie ocenia, na ile jesteś fachowcem w danej dziedzinie, chyba kieruje się ilością wpisów na temat. Zatem jak ktoś będzie dużo pytał o rozpoznawanie roślin, zrobi z niego botanika :D
Narzędzie tak ciekawe, jak niepokojące. Nie w tej wersji, ale inne też niewątpliwie są/powstają.
W każdym razie, błogosławieństwo anonimowości nalezy do tych, co od początku ściśle separowali real i virtual.
źródło: temp_file55941299500280908
Pobierzjeśli tak, to super
i czy byś mógł zrobić ogólne podsumowanie istotniejszych rzeczy które robił dany profil? bo teraz jest tylko profil psychologiczny, jak mówisz
Nie udało się wygenerować profilu dla użytkownika PajonkMondry. Możliwy powód: użytkownik nie istnieje lub jego posty są niedostępne.
Aha xd
Dwa razy próbowałem.
źródło: obraz
Pobierz