@Kryspin013: konfederaci siedzieli cicho bo pan doktor nauk Sławomir zarabia na tym że Ci imigranci ze wschodu chcą pracować, firma pana doktora nauk Sławomira pomaga im w tym
Przecież to ty tutaj straszysz używając słów naładowanych emocjonalnie. Ja jedynie zwróciłem ci uwagę na to że imigrant(do pracy) a uchodźca(z przydziału) to nie to samo.
@DistasterMasterer: przecież dyskusja jest o tym, że pytanie z tezą o "nielegalnych imigrantów" jest git, więc co ja użyłem?
@Kryspin013: Spoko, masz jakieś dane na ten temat? Bo raczej z tego co widziałem to tacy imigranci do
@uncles: słaby bajt jest słaby. Pytanie dotyczyło nielegalnych migrantów lub narzuconych przez UE. PiS nawpuszczało legalnych migrantów, których nikt im nie kazał (poza kopertami dyskretnie wsywanymi do kieszeni).
przecież dyskusja jest o tym, że pytanie z tezą o "nielegalnych imigrantów" jest git, więc co ja użyłem?
@Kryspin013: Ja jedynie odpowiedziałem na twój post który mówił o zezwoleniach na pracę, zaznaczając że to coś innego niż uchodźcy z przydziału od UE. Nic nie mówiłem o nielegalnych imigrantach.
Przecież my tu piszemy o masowych migracjach a nie o sezonowych pracownikach zbierających
@Leonvina nienormalni to byli ci którzy dali się jak dzieci podejść Tuskowi który wiedział dokładnie że wybory wygra i ważne referendum zmusi go do postawienia się KE. Referendum to akt demokracji bezpośredniej, a tlukom udało się wbić do głowy że to narzędzie dyktatury. Lol.
@DistasterMasterer: przecież dyskusja jest o tym, że pytanie z tezą o "nielegalnych imigrantów" jest git, więc co ja użyłem?
źródło: image
Pobierz@uncles: słaby bajt jest słaby. Pytanie dotyczyło nielegalnych migrantów lub narzuconych przez UE.
PiS nawpuszczało legalnych migrantów, których nikt im nie kazał (poza kopertami dyskretnie wsywanymi do kieszeni).
@Kryspin013: Ja jedynie odpowiedziałem na twój post który mówił o zezwoleniach na pracę, zaznaczając że to coś innego niż uchodźcy z przydziału od UE. Nic nie mówiłem o nielegalnych imigrantach.
Referendum to akt demokracji bezpośredniej, a tlukom udało się wbić do głowy że to narzędzie dyktatury. Lol.