Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kryspin013: Gdzie ja ci straszyłem imigrantami?

Przecież to ty tutaj straszysz używając słów naładowanych emocjonalnie. Ja jedynie zwróciłem ci uwagę na to że imigrant(do pracy) a uchodźca(z przydziału) to nie to samo.

@DistasterMasterer: przecież dyskusja jest o tym, że pytanie z tezą o "nielegalnych imigrantów" jest git, więc co ja użyłem?

@Kryspin013: Spoko, masz jakieś dane na ten temat? Bo raczej z tego co widziałem to tacy imigranci do
Kryspin013 - >@Kryspin013: Gdzie ja ci straszyłem imigrantami?
Przecież to ty tutaj s...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
zdziwieni, że koalicja wpuszcza imigrantów

@uncles: słaby bajt jest słaby. Pytanie dotyczyło nielegalnych migrantów lub narzuconych przez UE.
PiS nawpuszczało legalnych migrantów, których nikt im nie kazał (poza kopertami dyskretnie wsywanymi do kieszeni).
  • Odpowiedz
przecież dyskusja jest o tym, że pytanie z tezą o "nielegalnych imigrantów" jest git, więc co ja użyłem?

@Kryspin013: Ja jedynie odpowiedziałem na twój post który mówił o zezwoleniach na pracę, zaznaczając że to coś innego niż uchodźcy z przydziału od UE. Nic nie mówiłem o nielegalnych imigrantach.

Przecież my tu piszemy o masowych migracjach a nie o sezonowych pracownikach zbierających
  • Odpowiedz
@Leonvina nienormalni to byli ci którzy dali się jak dzieci podejść Tuskowi który wiedział dokładnie że wybory wygra i ważne referendum zmusi go do postawienia się KE.
Referendum to akt demokracji bezpośredniej, a tlukom udało się wbić do głowy że to narzędzie dyktatury. Lol.
  • Odpowiedz