Aktywne Wpisy

boroniowy +35
Szanowni Sebcelogowie,
Zastanawiam się jak potoczą się losy Sebastiana przez najbliższe lata. Jest on obecnie niewątpliwie swego rodzaju pupilkiem wykopków, a spora w tym zasługa śmierci Konona i Bonzo.
Potencjalne scenariusze:
1)
Zastanawiam się jak potoczą się losy Sebastiana przez najbliższe lata. Jest on obecnie niewątpliwie swego rodzaju pupilkiem wykopków, a spora w tym zasługa śmierci Konona i Bonzo.
Potencjalne scenariusze:
1)

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Kryspin013: bo jak prawusy ściągają nielegalnie imigrantów to jest to metafizyka, spotkanie z najwyższym
@uncles: chyba tylko konfedepisowcy. Reszta się cieszy, że ograniczono migrację
@Smirko: sam p--------z bo:
a) nie ma w prawie takiego pojęcia jak nielegalny imigrant
b) pisowcy wpuszczali wszystkich jak leci bez ich sprawdzania przyklepując im pieczątkę na wizie pracowniczej bo duży biznes o to prosił
Komentarz usunięty przez moderatora
Macie i douczcie się dlaczego pisowskie referendum było lepem na debili:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Referendum_w_Polsce_w_1946_roku
@DistasterMasterer: Wow, dożyłem czasów gdzie wykopki straszące imigrantami mówią że są fajni i niefajni imigranci xD
Akurat problemów jest sporo ale nie takich jakimi straszy konfedepis. Główny problem to większy popyt na nieruchomości oraz usługi państwowe, które mogą być nieprzygotowane na taką ilość imigrantów np szkoły, przychodnie, urzędy. Podbicie cen mieszkań i wynajmu. Większa konkurencyjność na
5 czy 555 tysięcy? w ogóle co to za durne pytanie o nielegalnych imigrantach? nielegalnych to chyba oczywista odpowiedź, że popiera się 0 (zero) więc o co ma tu chodzić? robieniu debili z ludzi?
@Kryspin013: Gdzie ja ci straszyłem imigrantami?
Przecież to ty tutaj straszysz używając słów naładowanych emocjonalnie. Ja jedynie zwróciłem ci uwagę na to że imigrant(do pracy) a uchodźca(z przydziału) to nie to samo.