Wpis z mikrobloga

@ziomus13: Nie kusi, bo się brzydzę div. Straciłbym też resztki szacunku do siebie gdybym płacił za coś co inni mają za darmo. No i trzecia rzecz - mam fobię przed babami. Wolę być prawikiem i trzepać kapucyna do śmierci niż się zmuszać do kürestwa i jeszcze tracić na to pieniądze oraz nerwy.
  • Odpowiedz
@NzeroZeroB: 10 lat to bardzo dużo. Może coś się w tym czasie odmieni ( ͡° ͜ʖ ͡°) No chyba że jesteś truecelem jak ja (wygląd, stan zdrowia, różne wady itp.). Gdyby jakaś kobita mnie chciała, musiałaby być strasznie zdesperowana.
Nie, po skończeniu szkoły z nikim nie utrzymywałem kontaktów. Zresztą przez cały okres edukacji moich kolegów można byłoby policzyć na palcach jednej dłoni. I też się z
  • Odpowiedz
@Bagnetem_moim_francuskim no czyli nie odbiegam za bardzo i mam prawie identyczne zachowania. Tak 10 lat to dużo i chciałbym żeby się coś zmieniło ale szczerze są małe szanse. Przecież jestem już po 30 a przez ostatnie 10 lat niewiele się zmieniło pod względem intelektualnym czy właśnie społecznym. Tak jak piszesz moi rówieśnicy to też już całkowicie inne osoby, a znajomi to przeważnie tylko w pracy. I z babami podobnie, która normalna
  • Odpowiedz