Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Za tydzień już odbiór pojazdu więc zadecydujcie jakie blachy mają znaleźć się na pojeździe lub podajcie swoje pomysły
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
źródło: -xJ86QxC
PobierzBlachy
- B0 KNAGA 76.0% (38)
- B2 XDDDD 24.0% (12)

IT z USA coraz mocniej romansuje z hindusami - co ja gadam, romansuje - to juz nie jest romans tylko ostra orgia bez zadnych zabezpieczen. Bedac anonem informatykiem w USA masz przerabane - ogromna wiekszosc projektow jest outsorcowana do Indii i Europy srodkowo - wschodniej.
No niestety mieszkasz w państwie z najlepszymi zarobkami w branży to masz największą konkurencję na całym świecie, to że jednocześnie państwo w którym mieszkasz ma bardzo wysokie koszty życia i musisz wołać stawki znacznie większe niż mieszkaniec trzeciego świata nikogo nie obchodzi.
@git_commit: to ja Ci powiem bo mam pare źrodeł: ostatnimi laty przywozili sobie hindusow do siebie do kraju, sa tam wrecz kolonie , amerykanie bardzo na nich narzekaja na twitterze, bo nepotyzm bo slaby angielski. Agencje ich kochaja, bo w it robia dokladnie to co kiedys polacy przez agencje na zachodzie: zapieprzaja za niskie stawki, zyjac
@fiir: tak, to jest trafna uwaga - jesli masz menedzera hindusa to wiedz, ze procentowy sklad zespolu bedzie tylko zwiekszal sie na hinduski