Wpis z mikrobloga

• 28
Jeszcze sprawa z przepisaniem firmy, koleś z szlifmotu i ten gazownik z alex coś tam, razem z nim robili uprawnienia na rzeczoznawcę i jakoś nie zrezygnowali z etatu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 19
@JAuStURYErSE za każdym razem jak się tłumaczy to się ośmiesza. Tak jak na filmikach mówi „słuchajcie przedszkolaki” to teraz tak wygląda jakby gadał do dzieci, które uwierzą w każdą bzdurę.
  • Odpowiedz
@rastafari85 czas odkryć że on te słowa kieruje do swoich fanów którzy wpłacali na zrzutke lub loterię a nie że nagle postanawia przekonać cały świat xd
  • Odpowiedz
  • 9
@rastafari85
Firma na żonę
Gotówka pod łóżkiem
Niejasne prawnie loterie w przeszłości
Najpierw się tłumaczy że to na zakup działki, teraz się tłumaczy, że to czasy niepewne.

A pamiętacie jak pirat drogowy bujał się po Sce jak Majtczak?
  • Odpowiedz
jak na razie to wszystkie jego tłumaczenia są jak dla debili

@rastafari85: Yep, trzymam oszczędności życia w skarpecie, żeby było łatwo z-----ć. Teraz powodzenia z włamami jakie go czekają po tym jak się pochwalił, że jest u niego co kraść.
  • Odpowiedz
Naiwne to tłumaczenie

@rastafari85:
Sprawa jest prosta, on wiedział, że się jego przyczepią i jest to kwestia czasu. A wtedy jest blokoada jego kont. Wiec wydawało mu się lub ktoś mu poradził, że musi zacząć z czystym kontem i najlepiej na żonę, by mu się d------i tylko do starej kasy lub tylko jego.
Nie wiem czy to w realu coś pomogło, pewnie nie. Myślał tez, że trzymanie kasy nie w
  • Odpowiedz
@rastafari85: a nie mowil dopiero co, że ten hajs to na kupno działki było? Że chcieli firmę rozbudować i jakby sie działka trafiła to mogą szybko finalizować zakup za gotówkę? xD
  • Odpowiedz
@rastafari85: może ja jestem jakiś jebnięty, ale jakbym mieszkał 30 km od granicy nieprzyjaźnie nastawionego państwa, to tym bardziej trzymałbym hajs w banku a nie w skarpecie. bo jak by cos jebło i trza by było ekspresowo spie*dalac, no to mogło by nie być czasu zabierać tego hajsu.
nijak mi się to nie klei po co trrzymać tyle hajsu w domu. ja jak kupowałem działke, to płaciłem te pareset koła
  • Odpowiedz
@spoon22: Ale dlaczego kłamiesz? Loteria zakończyła się w listopadzie 2023, firma powstała w marcu 2024, czyli wszystko się wręcz idealnie zgadza.

Nie rozumiem do końca co ma do tego "kiedy wybuchła afera". Wiadomo, że nikt nie czekał aż wszyscy się dowiedzą tylko jak się robi takie machloje to od ręki się zabezpieczasz. Wypłacasz kasę w gotówce, chowasz do skarpety a potem zgrywasz przygłupa mówiąc, że wydałeś na k--s i dziwki
Gleacher - @spoon22: Ale dlaczego kłamiesz? Loteria zakończyła się w listopadzie 2023...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz