Aktywne Wpisy

mickpl +475
Ale to jest chrzanienie, że młodzi Polacy nie decydują się na dzieci, bo sprawa kulturowa.
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują

heksengerg +23
Dziewczyny, 7 marca bylam na powiększaniu ust 1 ml, dzisiaj byłam dodać 0,5 ml. Czy według was to są dobrze zrobione usta? Bo mi coś dziwnie to wygląda.
#usta #beauty #rozowepaski
#usta #beauty #rozowepaski

źródło: temp_file8155344116772793467
Pobierz
#modameska #streetwear #sneakers
XXXXX305
XXXXX306
A tutaj
XXXXX328
XXXXX749
A jakość wykonania wydaje się okej
To jest tył Air Max 1 XD on nigdy tak nie wyglądał z tego co pamiętam
źródło: IMG_0874
Pobierz@kochamajfony: Ma rację. @labelle Ten model butów absolutnie nigdy nie wyglądał w ten sposób, takie buty nigdy nie miały tego/takiego napisu nike na tyle buta. Co prawda mogę trochę się mylić, ale jeśli dobrze pamiętam to tam powinien być taki
@Pasterz30: Nie prawda, to jest ogólnie coś w co wierzą chyba tylko i wyłącznie osoby kupujące te podróbki żeby sobie jakoś usprawiedliwić w głowie swojej dlaczego to robią.
@Pasterz30: Nie wiem, mi wytrzymują. Nawet championy które miały być podobno tak słabej jakości jak niektórzy twierdzili.
@Pasterz30: Championy o których mowa to buty które katuje od ponad roku i są to moje buty do tzw wszystkiego xD Fakt zużyły się trochę, ale to normalne umyje i dalej są w porządku a kosztowały tyle, że ich 3 pary pewnie kupisz za 1 nike z tych tańszych.