Wpis z mikrobloga

@badreligion66: To może być błąd. Wiem, że ta debata będzie farsą, ale pasowałoby tam pójść. To jest jednak ogólnopolska telewizja z dużą oglądalnością, a nie jakiś śmieszny kanał na youtubie z prowadzącym pajacem.

Tak, wiem, że ta telewizja też jest śmieszna, ale nie wolno lekceważyć jej wpływu.
  • Odpowiedz
@ZachariaszTrzeci: trzaskowski nic by nie zyskał, spora część jego wyborców mogłaby mieć nawet pretensję, że poszedł do propagandówki.
pisowcy i konfederaci nie zagłosują na trzaska nawet jakby tam wypadł najlepiej na świecie.
to może być duża szansa dla hołowni.
  • Odpowiedz
@ZachariaszTrzeci: myśle że trzaskowski dużo stracił w 2020 nie przyjedzając do tvp. imo lepiej stanąć do debaty i zawalczyć, niż pozwolić innym budować narracje ze jest się tchórzem
  • Odpowiedz
@kr4wy: Dokładnie, bardzo dobrze że nie idzie do tej gadzinówki. Skąd w ogóle przypuszczenia, że wszyscy pozostali na bank przyjdą? Przecież tam będzie grillowanie pod tezę jak z referendum przy wyborach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
możemy cisnąć beke z grubasa, ale troche ludzi go ogląda

@Bujak: Pchając się wszystkimi drzwiami i oknami i tak jest zjadany przez inne media, które nie publikują na każdej możliwej platformie. Gdyby TVN24 był na multiplexie i youtube to rozjazd byłby jeszcze większy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@ZachariaszTrzeci: Bierzesz pod uwagę że są wszędzie? TVN24 nie ma na multiplexie który jest największym dostawcą telewizji, nie ma ich na youtube tak samo jak Polsatu. To są sztuczne dane bez równych zasad na starcie.
  • Odpowiedz
@kr4wy: @badreligion66 mam nadzieję że Hołownia pójdzie i zrobi tam "szoł", na żywo w czasie antenowym pociśnie im, powyśmiewa trochę tej durnej propagandy którą lasują berety starszym ludziom, nawet nie musi być tam jakiś turbo merytoryczny, wystarczy że będzie grillował Nowogrodzkiego i Mentzena, wykpi Sakiewicza i tego podnóżka któremu przyjdzie prowadzić tą debatę.

Oby ta szczujnia wylądowała latem tam gdzie jej miejsce.
Na śmietniku historii.
  • Odpowiedz
@kr4wy @Pecyk ja rozumiem, że Trzaskowski nie idzie, z jego perspektywy może tylko stracić. Natomiast wytłumaczcie mi czemu nie idzie tam Biejat. Przecież ona na tym etapie może stracić co najwyżej poparcie najbliższej rodziny.
  • Odpowiedz