Aktywne Wpisy

vieniasn +58
taki 1.0 tsi 116km by starczył dla jego może stanieją do 20k w kilka lat to kupię jak fiat zdechnie i będę robił wzium przepisowe ale dynamiczniejsze
źródło: 1000058459
Pobierz
Ziomeczek1234 +18
250zł w------e w błoto XD Kupiłem sobie maszynkę do golenia TRADYCYJNĄ. Pędzel, żyletki, cały osprzęt z najlepszej półki a finalnie mam zacięcia jakich w życiu nie widziała moja skóra. Jak się golę tylko z włosem to jeszcze jakoś to idzie, ale generalnie bez porównania do współczesnych maszynek do golenia. Dziś spróbowałem najpierw z włosem, potem pod włos i tragedia.
No nic, wracam do Mach3.
#golenie #kosmetyki #zdrowie
No nic, wracam do Mach3.
#golenie #kosmetyki #zdrowie
źródło: 1000069606
Pobierz

kisnę z tego, że są osoby które myślały, że w branży gdzie płacą ponad 20 000zł netto b2b można wyłączyć komputer po 8h pracy sprintem w sprintach jak jakiś kasjer w żabce i posiadać normalne życie towarzyskie, pasje, hobby, zainteresowania poza komputerem xD Skąd w ogóle ludzie myśleli że w tej konkurencyjnej branży gdzie jest spory wyścig szczurów, a twoi koledzy w pracy donoszą na ciebie by się podlizać przełożonemu PMowi w obawie przed zwolnieniem (kredyt na 30 lat na 50m2 w centrum WWA) można wrzucić na luz po 8 godzinach pracy? No debile
Ciekawe jaki stan psychiczny teraz mają te osoby przebywając właśnie 6 miesiąc na bezrobociu i tłumacząc się Julce z HR dlaczego nie mają własnego blog albo trawnika na gicie xD
źródło: hulka
Pobierz