Aktywne Wpisy

Soczi +250
Komuś się sufit na łeb spie... spadł. 275 zł za kg czekolady, w której jest 46% cukru. I to w promocji! Może dlatego została tylko jedna sztuka. Jeszcze na na biedronkowych wypiekach rogalik zamiast 3 zł kosztował 9 zł bo "dubajski" XD
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska

źródło: 1000001223
Pobierz
dawid-hopek +21
Jak to mówi młodzież, jackpot, big win ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: temp_file3209907910078893468
Pobierz
Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.
Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.
Według mnie w związku nie powinno się nakazywać komuś zrywania znajomości, ale to może ja jestem dziwny. Tym bardziej, że w kwestii priorytetów to zawsze na pierwszym miejscu był u mnie związek.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: a może napisz co to znaczy? n-------i? chlanie do odciny? gejowski s--s?
@mirko_anonim: czyli co? ćpanie? chlanie do odciny? gejowski s--s? donoszenie na sąsiadów? bandyterka drogowa? kradzieże? włamania? napaści? h----d? kupowanie damskiej bielizny i porównywanie jak leży?
Tylko ten jeden przyjaciel jest problemem? Co z resztą - nie robi o nich problemów?
@eugeniusz_geniusz:
źródło: tenor
PobierzWgl napisałeś to tak dziwnie że serio bym miała podejrzenia że jesteś homoseksualista
Ja bym powiedział, że różowa ci suszy łeb bo coś odpierdzielacie. To nie musi być zazdrość tylko zdrowy rozsądek.
Znam podobne historie i też koleżcy mieli pretensje do lasek, że im pierdzielą głupoty, a oni tylko na piwko chodzą do kolegów. Potem okazywało się, że nawet nie pracują.
@Linnior88
Nie ma to jak wykopowe największe stare babiszony wypowiadają się ze swojej perspektywy i doświadczeń co znaczy fajny vibe w relacjach między facetami nawet jeśli cały wpis to bait to wasz coming out jeszcze lepszy hahahah
Dobrze że napisałyście to samo bo jasno wychodzi że zdanie lachonów o kolegach należy mieć głęboko w pndzie bo i tak nie mają pojęcia co się dzieje xD
Ale nie chlacie, widujecie się np co miesiąc, to jest to dla mnie niezrozumiałe o co jej chodzi
Nie zrywaj z nią, ale postaw sprawę tak: to mój przyjaciel, nic złego ci nie robi on ani ja
jeżeli to jest dla ciebie nie do przejścia, to zerwiesz te zaręczyny, nie
@Qullion: i to wywnioskowałeś po tym co OP napisał?
@Linnior88: Patrz OPie, psiapsi Twojej dziewczyny tutaj siedzi, teraz wiesz skąd to się bierze
To prawdopodobnie będzie czuła zadrę I kiedy indziej będzie cię chciała "ukarać", ten swój plan rozciągnięcia kontroli nad twoim życiem dociągnąć do końca
Innymi słowy: jeżeli postawiła warunek: zrób tak, bo inaczej ślubu nie będzie, ty
@mirko_anonim: to niech zrywa. Ja bym od razu powiedział że w takim razie kończymy i niech oddaje pierścionek..
Jak można takim toksycznym być aby stawiać ultimatum. To co będzie po ślubie. Uciekaj jak najdalej od tej głupiej baby.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Qullion: dobrze że Ty wiesz :D Co typ, pruje się o post z anonima :)