Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.

Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.

Według mnie w związku nie powinno się nakazywać komuś zrywania znajomości, ale to może ja jestem dziwny. Tym bardziej, że w kwestii priorytetów to zawsze na pierwszym miejscu był u mnie związek.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mamy po prostu fajny vibe

@mirko_anonim: czyli co? ćpanie? chlanie do odciny? gejowski s--s? donoszenie na sąsiadów? bandyterka drogowa? kradzieże? włamania? napaści? h----d? kupowanie damskiej bielizny i porównywanie jak leży?

Tylko ten jeden przyjaciel jest problemem? Co z resztą - nie robi o nich problemów?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim brzmi trochę jakbyś był bardziej w gejowskim związku i nie chciał wyjść z szafy
Wgl napisałeś to tak dziwnie że serio bym miała podejrzenia że jesteś homoseksualista
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no po takim opisie to ci każdy doradzi i zorientuje się o co chodzi.
Ja bym powiedział, że różowa ci suszy łeb bo coś odpierdzielacie. To nie musi być zazdrość tylko zdrowy rozsądek.
  • Odpowiedz
@Pan_Slon: co wywnioskowałeś po tym co napisał?
Znam podobne historie i też koleżcy mieli pretensje do lasek, że im pierdzielą głupoty, a oni tylko na piwko chodzą do kolegów. Potem okazywało się, że nawet nie pracują.
  • Odpowiedz
@Cadfael:
@Linnior88

Nie ma to jak wykopowe największe stare babiszony wypowiadają się ze swojej perspektywy i doświadczeń co znaczy fajny vibe w relacjach między facetami nawet jeśli cały wpis to bait to wasz coming out jeszcze lepszy hahahah

Dobrze że napisałyście to samo bo jasno wychodzi że zdanie lachonów o kolegach należy mieć głęboko w pndzie bo i tak nie mają pojęcia co się dzieje xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeżeli to nie jest patologiczny układ z tym kolesiem, w sensie że wszystko zaniedbujesz żeby się z nim często spotykać ,
Ale nie chlacie, widujecie się np co miesiąc, to jest to dla mnie niezrozumiałe o co jej chodzi

Nie zrywaj z nią, ale postaw sprawę tak: to mój przyjaciel, nic złego ci nie robi on ani ja
jeżeli to jest dla ciebie nie do przejścia, to zerwiesz te zaręczyny, nie
  • Odpowiedz
Znam podobne historie i też koleżcy mieli pretensje do lasek, że im pierdzielą głupoty, a oni tylko na piwko chodzą do kolegów. Potem okazywało się, że nawet nie pracują.

@Qullion: i to wywnioskowałeś po tym co OP napisał?
  • Odpowiedz
brzmi trochę jakbyś był bardziej w gejowskim związku i nie chciał wyjść z szafy

Wgl napisałeś to tak dziwnie że serio bym miała podejrzenia że jesteś homoseksualista

@Linnior88: Patrz OPie, psiapsi Twojej dziewczyny tutaj siedzi, teraz wiesz skąd to się bierze
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no i jeszcze jedna sprawa: jeżeli pozwolisz jej podjąć decyzję którą zapowiada, tę o zerwaniu, a ona się wycofa i nie zerwie, bo przemyśli, uzna że na razie nie warto robić zamieszania itd
To prawdopodobnie będzie czuła zadrę I kiedy indziej będzie cię chciała "ukarać", ten swój plan rozciągnięcia kontroli nad twoim życiem dociągnąć do końca

Innymi słowy: jeżeli postawiła warunek: zrób tak, bo inaczej ślubu nie będzie, ty
  • Odpowiedz
grozi zerwaniem zaręczyn.

@mirko_anonim: to niech zrywa. Ja bym od razu powiedział że w takim razie kończymy i niech oddaje pierścionek..
Jak można takim toksycznym być aby stawiać ultimatum. To co będzie po ślubie. Uciekaj jak najdalej od tej głupiej baby.
  • Odpowiedz
@Cadfael: kwicz dalej i p@dol się ze swoimi koleżenaczkami tyle widać macie oby dwie w bani jak ekstrapolujecie swoje zryte nawyki i mentale na facetów, ech polki pełne pokładu zajebistości nie dziwne że was już nigdzie nie chcą haha
  • Odpowiedz