Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.

Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.

Według mnie w związku nie powinno się nakazywać komuś zrywania znajomości, ale to może ja jestem dziwny. Tym bardziej, że w kwestii priorytetów to zawsze na pierwszym miejscu był u mnie związek.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
krzepki-mentalist-74: mógłbyś trochę więcej opowiedzieć, co według niej jest z nim nie tak?
Bo generalnie są dwie opcje:
1) obsesyjna zazdrość różowej o twoje relacji, że masz czelność czasem lepiej się bawić niż z nią,

2) albo koleś jest na prawdę wampirem energetycznym, męczy bułą i d-pą, infantylny ( w tym złym kontekście)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim opcje widzę dwie:

- albo różowa ma jakiś konkretny powód dla którego nie lubi tego chłopa - może coś ich kiedyś łączyło i o tym nie wiesz? Jest taka szansa?

- albo nie ma żadnego logicznego powodu i tylko sprawdza jak ciasną smycz można Ci założyć.

Anyway, Ty nie musisz lubić wszystkich jej koleżanek i ona nie musi lubić wszystkich Twoich kolegów, to nie jest koncert życzeń. Jeśli w takiej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
samowystarczalny-wizjoner-10: Kazałbym jej spadać w podskokach i nie chodziłoby tu o tego czy innego kumpla, ale o to, że jest paskudną manipulantką i stosuje, jeszcze przed ślubem, szantaż emocjonalny dużego kalibru. Jeśli teraz jej ulegniesz to całe twoje życie będzie tak później wyglądało, bo ją nauczysz, że można ci wejść na głowę i wcale się nie postawisz. Do tego im dalej w las, tym trudniej będzie odejść bo będziesz starszy, może
  • Odpowiedz