Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +138
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
chandler-bing +290
Tak samo kisnę jak widzę typów stojących w godzinnych kolejkach do Manikana czy innych "fancy" naleśnikarni w Warszawie.
źródło: Screenshot 2025-11-14 at 09.31.25
Pobierz

Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.
Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.
Według mnie w związku nie powinno się nakazywać komuś zrywania znajomości, ale to może ja jestem dziwny. Tym bardziej, że w kwestii priorytetów to zawsze na pierwszym miejscu był u mnie związek.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Bo generalnie są dwie opcje:
1) obsesyjna zazdrość różowej o twoje relacji, że masz czelność czasem lepiej się bawić niż z nią,
2) albo koleś jest na prawdę wampirem energetycznym, męczy bułą i d-pą, infantylny ( w tym złym kontekście)
- albo różowa ma jakiś konkretny powód dla którego nie lubi tego chłopa - może coś ich kiedyś łączyło i o tym nie wiesz? Jest taka szansa?
- albo nie ma żadnego logicznego powodu i tylko sprawdza jak ciasną smycz można Ci założyć.
Anyway, Ty nie musisz lubić wszystkich jej koleżanek i ona nie musi lubić wszystkich Twoich kolegów, to nie jest koncert życzeń. Jeśli w takiej