mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.

Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.

Według mnie w związku nie powinno się nakazywać komuś zrywania znajomości, ale to może ja jestem dziwny. Tym bardziej, że w kwestii priorytetów to zawsze na pierwszym miejscu był u mnie związek.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

17
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Cadfael
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
291
Qullion
@mirko_anonim: no po takim opisie to ci każdy doradzi i zorientuje się o co chodzi.
Ja bym powiedział, że różowa ci suszy łeb bo coś odpierdzielacie. To nie musi być zazdrość tylko zdrowy rozsądek.
109
pyszniarz
24
krytyk1205
@mirko_anonim: nie odpisujcie bo to bejt. Wczoraj była taka sama wrzutka tylko tym razem chodziło o przyjaciółkę. Typowi się nudzi w domu
23
Pan_Slon
Pan_Slon
@mirko_anonim: to zerwij z nią, zerwiesz kontakt z nim a jak Ci na głowę siądzie i jej się znudzisz to nie wrócisz do kumpla
19
navaare
navaare
@Cadfael:
@Linnior88

Nie ma to jak wykopowe największe stare babiszony wypowiadają się ze swojej perspektywy i doświadczeń co znaczy fajny vibe w relacjach między facetami nawet jeśli cały wpis to bait to wasz coming out jeszcze lepszy hahahah

Dobrze że napisałyście to samo bo jasno wychodzi że zdanie lachonów o kolegach należy mieć głęboko w pndzie bo i tak nie mają pojęcia co się dzieje xD
14
r5678
grozi zerwaniem zaręczyn.

@mirko_anonim: to niech zrywa. Ja bym od razu powiedział że w takim razie kończymy i niech oddaje pierścionek..
Jak można takim toksycznym być aby stawiać ultimatum. To co będzie po ślubie. Uciekaj jak najdalej od tej głupiej baby.
14
onepnch
12
Janusz_Lubikwasa
@mirko_anonim: z jednej strony rozumiem - nie powinna ci wybierać ziomów tak jak ty jej psiapsiół.
ale z drugiej strony nie wiemy nic poza tym, że jest po prostu fajny vibe jak się spotykacie, więc może to znaczyć cokolwiek, od upijania się do nieprzytomności, przez chodzenie na imprezy gdzie koleżka leci po bandzie, po upalanie się albo ćpanie jakiegoś szajsu.

I znając życie to nie powiesz nam o co dokładnie
9
Linnior88
@mirko_anonim brzmi trochę jakbyś był bardziej w gejowskim związku i nie chciał wyjść z szafy
Wgl napisałeś to tak dziwnie że serio bym miała podejrzenia że jesteś homoseksualista
7
r5678
@Qullion: ale tu nie ma znaczenie historia tylko fakt że laska stawia facetowi ultimatum bo jak nie to zerwie..
Nie ważne jaki temat. Stawienie ultimatum i groźby zakończenia związku to czyny i zachowanie które przekreślają zdrowy związek. Nie ma to żadnego sensu.
100 innych rzeczy można zrobić w takiej sytuacji, jak dziewczyna nie widzi żadnej to o czym mowa..
7
eugeniusz_geniusz
@mirko_anonim: poważny red flag
6
navaare
navaare
@Cadfael: kwicz dalej i p@dol się ze swoimi koleżenaczkami tyle widać macie oby dwie w bani jak ekstrapolujecie swoje zryte nawyki i mentale na facetów, ech polki pełne pokładu zajebistości nie dziwne że was już nigdzie nie chcą haha
3
Wypokowicz93
Wypokowicz93
3
Qullion
3
tomekk125
tomekk125
Wywal ją ze swojego życia na kopach.
To nie ona będzie decydować z kim masz się przyjaźnić.
Po ślubie i przy dzieciach zakaże ci spotkań z własną rodziną.
Toksyk zawsze będzie toksykiem.
3
pyszniarz
@Pan_Slon: przyjaciel to nie kumpel
2
Qullion
@Pan_Slon: co wywnioskowałeś po tym co napisał?
Znam podobne historie i też koleżcy mieli pretensje do lasek, że im pierdzielą głupoty, a oni tylko na piwko chodzą do kolegów. Potem okazywało się, że nawet nie pracują.
2
heniek_8
@mirko_anonim: no i jeszcze jedna sprawa: jeżeli pozwolisz jej podjąć decyzję którą zapowiada, tę o zerwaniu, a ona się wycofa i nie zerwie, bo przemyśli, uzna że na razie nie warto robić zamieszania itd
To prawdopodobnie będzie czuła zadrę I kiedy indziej będzie cię chciała "ukarać", ten swój plan rozciągnięcia kontroli nad twoim życiem dociągnąć do końca

Innymi słowy: jeżeli postawiła warunek: zrób tak, bo inaczej ślubu nie będzie, ty
2
Marek_Licyniusz_Krassus
Marek_Licyniusz_Krassus
@Qullion Niekoniecznie. Sam znam przypadek kolegi, gdzie różowa zachowywała się w podobny sposób i dochodziło do tego, że suszyła mu głowę o zbyt częste spotykanie się z własną rodziną. Oczywiście, częste spotykanie się z jej rodziną nie było już problemem.
2