Wpis z mikrobloga

@kluha666: Warto! Najlepiej wydane złotówki w moim życiu, kupiłem w grudniu i do tej pory łupie. Wspaniała historia, towarzysze tip top, od cholery klas i podklas w niedługo w 8 patchu dojdzie nowych 12. No i modów jest od cholery.
  • Odpowiedz
Szczerze mówiąc to chyba najbardziej "wysokobudżetowa" gra jaką widziałem od premiery rdr2.
(W pozytywnym sensie, rozumiejąc to jako gra w której widać wsadzone przez twórców pieniądze)
  • Odpowiedz
@kluha666: zajebiste, gram od kilku tygodni i mega mnie wciągneło, mimo że zawsze miałem problem z dnd i tym jak ogarnięte są tam czary i skille (nie ma many tylko możesz użyć dany czar x razy na odpoczynek, mega w---------e to jest)
  • Odpowiedz
@kluha666: początek jest w---------y bo niektóre walki są bardzo ciężkie, trzeba trochę podexpic na innych zadaniach zanim się ruszy do ataku, ale poza tym to świetny tytuł
  • Odpowiedz
@kluha666: Zdecydowanie, gra od wyjścia dostała całkiem sporo zawartości i niedługo dostaniemy dodatkowe subklasy - to wszystko za darmo. W samej grze menu z modami, więc można urozmaicić sobie gre jeszcze bardziej, choć na start nie polecam. Duże replayability, sam skończyłem pięć razy. Na lato będzie jakiś summer sale jeśli chce się Tobie tyle czekać
  • Odpowiedz