Aktywne Wpisy

curiousboi +604
Maluję zuka wałkiem i Śnieżka do metalu, k---a jak z fabryki xD #samochody #fso #zawszegratem #motoryzacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
qlimax3 +252
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Komentarz z pierwszej dziesiątki xd
To powinni zobaczyć wszyscy ci, którzy mówią, że konsultacje nie mają sensu.
#nieruchomosci
źródło: pm
Pobierzźródło: bezczelny-sławek
Pobierzźródło: SCR-20250403-jjhy
PobierzMiał prawo się wypowiedzieć jak każdy. Siedzi w branży to reprezentuje ten sposób myślenia. Ja myślę, że większość szeregowych pracowników budimexów czy agencji nieruchomości szczerze w to wierzy. Ich prawo.
To tak jakby w zakresie hipotetycznej ustawy o sklepach spożywczych wypowiedziała się jakaś kierowniczka sklepu gdzieś w Polsce i wykopki kręciły
Komentarz usunięty przez autora
@Merytoryk: to ja dziękuję za takie państwo "demokratyczne" gdzie przedstawiciel branży, która ma zostać uregulowana przedstawia się jako strona przeciwna i prezentuje "dowody i argumenty" przeciwko regulacjom.
@Merytoryk: nie mówię, że gość nie ma prawa się wypowiedzieć, chciałem zwrócić uwagę na to, że warto brać udział w tych konsultacjach, bo jeśli zwykli obywatele odpuszczą, to właściwie tylko tacy goście będą brać udział w konsultacjach społecznych: deweloperzy, pośrednicy, posiadacze itd., tych opinii było prawie 7000 i idę o zakład, że spora część to ludzie tacy jak