Wpis z mikrobloga

Z ciekawości wszedłem w wyniki konsultacji projektu ws jawności cen nieruchomości.

Komentarz z pierwszej dziesiątki xd

To powinni zobaczyć wszyscy ci, którzy mówią, że konsultacje nie mają sensu.

#nieruchomosci
z.....u - Z ciekawości wszedłem w wyniki konsultacji projektu ws jawności cen nieruch...

źródło: pm

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jfrost kłamstwo ma wypisane na twarzy bo jakby był uczciwy chociażby wobec siebie to po pierwszym spojrzeniu w lustro wziąłby się i schudł
  • Odpowiedz
@zgubiles_sie_jelonku: no dobra, ale już też nie róbcie z ludzi branży nie-obywateli. Bo się zachowujecie momentami jak jacyś bolszewicy.

Miał prawo się wypowiedzieć jak każdy. Siedzi w branży to reprezentuje ten sposób myślenia. Ja myślę, że większość szeregowych pracowników budimexów czy agencji nieruchomości szczerze w to wierzy. Ich prawo.

To tak jakby w zakresie hipotetycznej ustawy o sklepach spożywczych wypowiedziała się jakaś kierowniczka sklepu gdzieś w Polsce i wykopki kręciły
  • Odpowiedz
Zluzujcie trochę, bo się frustrujecie rzeczami, które są jak najbardziej normalne w państwie demokratycznym.

@Merytoryk: to ja dziękuję za takie państwo "demokratyczne" gdzie przedstawiciel branży, która ma zostać uregulowana przedstawia się jako strona przeciwna i prezentuje "dowody i argumenty" przeciwko regulacjom.
  • Odpowiedz
@LM317K: konsultacje już dawno zakończone, nie można dodawać nowych opinii

@Merytoryk: nie mówię, że gość nie ma prawa się wypowiedzieć, chciałem zwrócić uwagę na to, że warto brać udział w tych konsultacjach, bo jeśli zwykli obywatele odpuszczą, to właściwie tylko tacy goście będą brać udział w konsultacjach społecznych: deweloperzy, pośrednicy, posiadacze itd., tych opinii było prawie 7000 i idę o zakład, że spora część to ludzie tacy jak
  • Odpowiedz