Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +61
Jakbyście nazwali takiego psa?
#smiesznypiesek
#smiesznypiesek
źródło: IMG_2715
Pobierz
Lolenson1888 +627
Odkryto, że lekarz profesor z Katowic przychodził do pracy na niecałe półtorej godziny i spieprzał xD
Rozumiecie, że potem tacy z poważną mordą mówią ludziom, że „odpowiadają za ludzkie życie”, mówią o jakichś regułach i procedurach?
#lekarz100k #konowalposting #heheszki
Rozumiecie, że potem tacy z poważną mordą mówią ludziom, że „odpowiadają za ludzkie życie”, mówią o jakichś regułach i procedurach?
#lekarz100k #konowalposting #heheszki
źródło: image_picker_A1900E25-6C7C-4469-8085-7BE7F778A4CE-32918-00000A198226A93B
Pobierz

Hejka, mam w te wakacje możliwość odbycia kilku staży, trzy moje propozycje dotyczą big4, audyt, doradztwo CIT oraz M&A. Ciekawi mnie kwestia zarobków na późniejszym etapie kariery, kompletnie zielony w tym jestem. Gdzie taki przysłowiowy menago dostanie najwięcej w big 4, jaka działka jest najbardziej dochodowa? Słysząłem, że poniżej 20k się nie schodzi bez względu na dział...
#big4 #korposwiat #audyt #podatki #deloitte #pwc #kpmg
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@willix: tylko gdzie odejść, żeby to się kalkulowało jak tutaj mam wypracowaną osobistą markę, projekty jakie sobie wybiorę gdzie klientów znam od lat, elastyczny czas pracy, luźna atmosfera, do biura wpadnę raz na jakiś czas głównie dla towarzystwa i czasem pokołczować juniorów, no i nikt stawki nie chce nawet wyrównać, a co dopiero mówić
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@willix: nigdy taki u mnie nie