Aktywne Wpisy

XkemotX +565
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
LukaszTV +82
źródło: temp_file8118652105316144348
Pobierz

#bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #polityka
źródło: 1000006334
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: image_2025-04-02_141830187
PobierzA tak na serio to internet mówi że Urząd Dzielnicy Włochy zdjął krzyż z sali posiedzeń na... całe 3 tygodnie
Standard 4, strona 11
Link do załącznika znajdziecie tutaj:
Wyjątkowo głupi ten spin pisowców.
Nie będę na niego głosował. Nie dość, że katolik to jeszcze oszust bo dzieci nie ochrzcił.
@fujiyama: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: GnhLmQrXEAAYzDH
PobierzCzy to że lubię azjatyckie żarcie i uważam je za jedne z lepszych kuchni na swiecie implikuje od razu to, że w każdej knajpie od dzisiaj ma być obowiązek posiadania woka i padthai w karcie? Bo do
Nie ma żadnych dowodów ani wiarygodnych informacji, które sugerowałyby, że Rafał Trzaskowski, prezydent Warszawy, zdejmowałby krzyże w stolicy. W rzeczywistości, temat krzyży w przestrzeni publicznej był przedmiotem sporów, jednak Trzaskowski nigdy nie podejmował decyzji o ich usuwaniu. W 2019 roku był głośny przypadek usunięcia krzyży z niektórych miejsc, ale była to decyzja administracyjna, związana z kwestią przestrzeni publicznej, a nie osobistą inicjatywą Trzaskowskiego.
Zarówno Trzaskowski,